_________________ F arkedemedim bunca zamandır seni... A nsızın çıktın,aldın benden sevgimi... T anımadım en başta kimin nesi... M alesef aşık etti kendine beni... A nlamadan yenik düştü bu gönül eserindir senin.
Ģûяђαη Ðσģαη
14 Feb 2007, 23:26
_DarkSypro_
Kahverengi Kuşak
Hocam Çok Saol Payaşım İçin.
15 Feb 2007, 01:39
wolfenstein
Siyah Kuşak
Arkadaşlar bu oyun sadece online oynanabiliyor bildiğim kadarıyla. bilginize.
15 Feb 2007, 06:49
kamikaze
Moderator
wolfenstein doğru sölüyor bu oyun sadece online oynanıyo
_________________ F arkedemedim bunca zamandır seni... A nsızın çıktın,aldın benden sevgimi... T anımadım en başta kimin nesi... M alesef aşık etti kendine beni... A nlamadan yenik düştü bu gönül eserindir senin.
Ģûяђαη Ðσģαη
15 Feb 2007, 09:11
Hate
Samuray
Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek
Nasıl oynayacam ingilizce deilkiii giremedimm :/
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
Oyun madem sadece online oynanıyor burada ne işi var..
Online oyunlara taşındı + aksiyon'ada girdiği için (öyleyse) aksiyonda gölgesini bıraktım haberiniz ola..
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum