Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek
Psp Nize Eboot Dosyası Yapma
Evet arkadaşlar Psx imagelerinizi Eboot Etmek İçin Olan Program Bunun Sayesinde Psx İmagelerinizi Hem Eboot Edip Psp nizde oynayacaksınız Hemde boyutlarını bir hayli küçültüceksiniz Evet Link bURDA Link = http://rapidshare.com/files/20467431/Ebootyap.rar.html Parola = www.trfighters.net ***************** En önemlisi Eboot programını kullanmak için bununda yüklü olması lazımmış Link = Link = http://rapidshare.com/files/20464337/PS ... 0.rar.html Parola = www.trfighters.net Bide psp nizi pc nize takıcanız eboot yaparken psp nizin driverini soruo çünkü ordan seçiceniz. Kolay Gele
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
kardeş emeğine sağlık ben bu sitede bulunan moto racer i indirdim fakat eboot formatında dönştürdüm fakat oyunu açarken hata veriyor benmi birşiyleri yanlış yaptım yoksa oyundamı hata var yardımcı olursan sevinirim
30 Apr 2007, 14:39
GIYLA
Acemi
psp alacam.... eboot ne bilmiyorum...????????ben int psp oyunu indirdiğimde memory stick e atğımda psp takıp oynayabilecekmiyim nasıl olacak bilmiyorum forumda yeni konu açtım kimse bişey yazmadı.....
15 Jul 2007, 18:49
eagle26
Acemi
kardeş eline sağolık fakat ben bunu indirdim elimde bir tane bin uzantılı psx onunu var nasıl bunu eboot a çevirecem anlata bilirmisin?
15 Jan 2008, 14:49
bynoname
Kahverengi KuÅŸak
Joined: 16 Feb 2010, 01:45 Posts: 225 Location: Paradise Of Lost Birds
Re: Psp Nize Eboot Dosyası Yapma
Linkler silinmis. Haberin olsun.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum