Dosyanın içindeki "Bin" ve "Cue" dosyalarını bir klasöre açın ve Nero'da "File" menüsünden "Open" diyerek "Cue" dosyasını seçip boş bir cd'ye BIN dosyasını yazdırın. Daha sonra bu CD'yi PS2'nize kapalıyken yerleştirin,Hard diskinizi PS2'ye takın ve aktif hale getirip PS2'nizi çalıştırın. Son olarak programın nasıl kullanıldığını anlattığım video dosyasını da (Video boyutu 4mb) aşağıdaki linkten çekip program ayarlarınızı bu videoda anlattığım gibi yapıverin.
Benim PS2 Matrix Infinity çipe sahip.Matrix Infinity çipe sahip makinalarda makinayı direkt Memory Card içindeki SMS Player'dan boot edebiliyorsunuz.Bu konu biraz daha detaylı ama isteyen arkadaşlara bunun nasıl yapıldığını daha sonra anlatabilirim.Umarım basit ve kolay olmuştur anlatım.Programın yeni versiyonları çıktıkça burada konuya güncelleme yaparak yenilikleri ekleyebiliriz.Herhangi bir sorunuz olursa yine buraya yazın.
Last edited by xmahonix on 12 Jan 2010, 01:26, edited 1 time in total.
Linkler Yenilendi ..
05 Nov 2007, 03:20
msen1981
Siyah KuÅŸak
slm ardadaşım senden bir ricam var siteden ps2 lord of the rings the towers oyununu indirdim ama bir türlü ps2 de açmadı sorun nedir acaba ps2 format disc yazıyor yardımcı olursan sevinirim
_________________ Bacimin örtüsü batmissa zalimin gözüne, Billah acirim tükürüge,tükürsem yüzüne, Medeni olmak açmaksa bedeni, Desenize hayvanlar bizden daha medeni
kardeşi kopyaladığın cd'yi playstation formatına çevirmen lazım.Bunun içinde nero'da varmı bilmiyorum ama burn datron epsx programı işine yarar balki onda ps3'e bile uyumlu hale getirebiliyorsun
11 Apr 2008, 21:32
elysions
Mavi KuÅŸak
Re: Sms Player Playstatıon 2
link kırık dostum
_________________ duygular vardır yalnızları öldürmek isteyen; başaramazlarsa öldürmeyi, o zaman kendileri ölmek zorunda kalırlar. fakat yeter mi gücün senin katil olmaya? koru kendini iyilerden ve adillerden! onlar hoşlanırlar kendi erdemini yaratanları çarmıha germekten- nefret ederler yalnızlardan... koru kendini sevginin nöbetlerinden! çok çabuk uzatır elini yalnız kişi, karşılaştığı her insana...
17 Apr 2009, 12:11
zaza24
Ninja
Re: Sms Player Playstatıon 2
Resimi yenilermisin kardeş? ---------- Linkler sağlam elysions bilgin olsun. Murat elinde PS2 Save Builder programı varmı sitede bulamadım?
_________________ John Cenas entrance at Wrestlemania 25
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum