Re: Playstatıon 2 Programlarını Bu Konu Altında Bulabılırsınız..
zaza24 wrote:
LAUNCH.ELF PROGRAMI VARMI BU PS2 MEMORY KARTAKİ SAVELERİ YEDEKLEME VE SAVELEME İÇİN SMS YADA LAUNCH.ELF PROGRAMI İŞ GÖRÜRMÜ SMS YAPIYOR DİYE DUYDUM HANGİSİ BU İŞ İÇİN UYGUN DUR YARDIMCI OLURMUSUN MURAT KYO
Büyük harfle yazmak yasak ------------------------------------ @murat_kyo Yaw tüm linkler ölmüş hepsini yenileyebilirsen tek bir parça halinde birleştireyim.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
12 Jan 2010, 02:16
xmahonix
Ninja
Joined: 08 Aug 2009, 23:25 Posts: 1012 Location: Uykusuz Gecelerdeyim...
zaza24 wrote:
LAUNCH.ELF PROGRAMI VARMI BU PS2 MEMORY KARTAKİ SAVELERİ YEDEKLEME VE SAVELEME İÇİN SMS YADA LAUNCH.ELF PROGRAMI İŞ GÖRÜRMÜ SMS YAPIYOR DİYE DUYDUM HANGİSİ BU İŞ İÇİN UYGUN DUR YARDIMCI OLURMUSUN MURAT KYO
pardon capslock açık kalmış isterseniz düzeltirim good xmahonix sağolasın link için murat birde bize cevap verse ps2 için 30 tane program var onları bir yenilese ne güzel olurdu
_________________ John Cenas entrance at Wrestlemania 25
zaza24 wrote:
pardon capslock açık kalmış isterseniz düzeltirim good xmahonix sağolasın link için
Tamadır ben düzelttim
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
12 Jan 2010, 23:50
ben efsaneyim
Samuray
bende bu programı arıyodum ama bulamamıştım düzgün bir link versen çok güzel olucak
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
13 Jan 2010, 11:41
xmahonix
Ninja
Joined: 08 Aug 2009, 23:25 Posts: 1012 Location: Uykusuz Gecelerdeyim...
İsminden de anlaşılacağı gibi save işlemlerinizi yönetebileceğiniz bir program
Playstation oyunlarınızı hdd nize atarken oyunların mutlak suretle iso olması gerekir. Bu program sayesinde oyunları tek tıklama ile iso dosyası haline getirebilirsiniz.
Playstation 2 lerinizde çoğu kişi gibi sizde kopya oyun oynuyor ve chip yüzünden online oyunları oynayamıyorsanız size göre bir program bu program sayesinde oyununuzu pachleyerek oyunun orjinalmiş gibi görünmesini ve playstationunuzdan online olarak oynamanızı sağlıyor.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum