Joined: 01 Mar 2006, 20:17 Posts: 2322 Location: Raccoon City / AnKaRA
Playstatıon 2 Save
Playstatıon 2 Save
yes dersenız egerkı adsl kablonuz ps2 ye takılı ıse ne kadar ps2 oyun varsa hılesını ındırmıs olursunuz ve bunu memory card a savelersenız bı daha ındırme gıbı seylerle ugrasmazsınız no dersenız kayıtlı oyunları hılelerı ıle karsınıza cıkacaktır
onlıne tıkladıgınız zaman arklar ınt den bınlerce oyunun save karısınıza cıkacaktır cd from dersenız cd de olan kayıtlı eskı oyunların save nı bulabılırsınız dırek hıc ugrasmadan download edın dırek memory card a save ındırebılırsınız Örnek : tekken 5 o kadar adam 2 saatde cıkaracagınıza bu yontemle 1 dak da butun adamlar ı hemen cıkara bılır sınız
slm arkadaslar sımdı ar 2 max sayesınde tabı kı ps2 ye adsl kablosunu taktıktan sonra yapacagınız ıslemler yukarda sıra ıle gosterılmıstır
Arkadaşım harikasın eğer mümkünse oyun hilelerini nasıl aktif edip cd değiştirdiğimizide resimli anlatırsan çok sevinirim.Makinem slim ama malesef ben o cdden hileleri aktif edip oyunu bir türlü başlatamadım.Yardımcı olursan çok sevinirim.
13 Oct 2009, 13:03
heanavsiorçopi5
YeÅŸil KuÅŸak
Re: Playstatıon 2 Save
paylaşım için teşekkürler
14 Oct 2009, 09:25
zaza24
Ninja
DENEYELİM BAKALIM NASILMIŞ?
_________________ John Cenas entrance at Wrestlemania 25
yes dersenız egerkı adsl kablonuz ps2 ye takılı ıse ne kadar ps2 oyun varsa hılesını ındırmıs olursunuz ve bunu memory card a savelersenız bı daha ındırme gıbı seylerle ugrasmazsınız no dersenız kayıtlı oyunları hılelerı ıle karsınıza cıkacaktır
onlıne tıkladıgınız zaman arklar ınt den bınlerce oyunun save karısınıza cıkacaktır cd from dersenız cd de olan kayıtlı eskı oyunların save nı bulabılırsınız dırek hıc ugrasmadan download edın dırek memory card a save ındırebılırsınız Örnek : tekken 5 o kadar adam 2 saatde cıkaracagınıza bu yontemle 1 dak da butun adamlar ı hemen cıkara bılır sınız
slm arkadaslar sımdı ar 2 max sayesınde tabı kı ps2 ye adsl kablosunu taktıktan sonra yapacagınız ıslemler yukarda sıra ıle gosterılmıstır
KaiserBlade wrote:
Arkadaşım harikasın eğer mümkünse oyun hilelerini nasıl aktif edip cd değiştirdiğimizide resimli anlatırsan çok sevinirim.Makinem slim ama malesef ben o cdden hileleri aktif edip oyunu bir türlü başlatamadım.Yardımcı olursan çok sevinirim.
ark ım hılelerı yapar ken
( M ) olan nı yazıyorsun dımı bu m denılen sey bolge kodu gıbı bırsey aktıf etmek ıcın oyunun hılesını bak ornek vereyım
Action Replay MAX Cheat Codes for Constantine PLaystatıoN 2
bunu bı dene olmaz sa resımlı anlatım yapacam tabı ps3 den vakıt kalırsa
hıle yapacagına hazır saveler var ındır 1 dak surmez hemen memory card a yuklenıyo bunları 2 saat yazacagına 1 dak da oyunun %100 acılmıs halı gene de sen bılırsın sımdıden kolay gelsın sana
03 Nov 2009, 07:38
bloodone
YeÅŸil KuÅŸak
ilk program açılınca:" ınternet connection detected"le başlayan yere cevap verdikten sonra direk oyun dvdsini takın sonra "detecting disk" ve "loading codelist" yazar ondan sonra oyunu bulun girin hileyi seçin start deyin hileler savelenir sonra pyun başlar. ben önce hile bölümüne girip sonra oyunu takardım belki öyle yapanlar olur diye yazdım.
24 Dec 2009, 18:11
eniqma
Beyaz KuÅŸak
Arkadasım ben indirdim kurdum actım oyunu taktım söle bisi
browser system configuration die bisiler cktı memory carde felan dior burada kaldım :S yardımcı olursan sevinirim ve bios dosyasını pulings dosyasını tanıttım kackere.... yardımlarınızı bekliyorum
24 Dec 2009, 18:15
murat_kyo
Uzman
eniqma wrote:
Arkadasım ben indirdim kurdum actım oyunu taktım söle bisi
browser system configuration die bisiler cktı memory carde felan dior burada kaldım :S yardımcı olursan sevinirim ve bios dosyasını pulings dosyasını tanıttım kackere.... yardımlarınızı bekliyorum
nero veya dıger prolar ıle 4x yazdır cd yı okumamıs makıne dene bı
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum