a
ben daha önce böle bi konu açtım ve de ben halen kendi açtığım konu altında verdiğim sınırsız rapidshare dosya indirme programını kullanıyorum..hatta verdiğim programı resimli olarak bile anlattım... ve de bu arkadaşın vermiş olduğu sistem çalışmadı bende...
10 Jan 2008, 02:32
noobsaibot23
Siyah KuÅŸak
Re: a
KHAYMANA wrote:
ben daha önce böle bi konu açtım ve de ben halen kendi açtığım konu altında verdiğim sınırsız rapidshare dosya indirme programını kullanıyorum..hatta verdiğim programı resimli olarak bile anlattım... ve de bu arkadaşın vermiş olduğu sistem çalışmadı bende...
senin verdiğinle de yapan olduğunu sanmıyom usdownloader klasorunun içinde aynı isimli bi klasor var diyon niyese öle bişi yok.
10 Jan 2008, 02:40
KHAYMANA
Banlandı
Re: a
noobsaibot23 wrote:
KHAYMANA wrote:
senin verdiğinle de yapan olduğunu sanmıyom usdownloader klasorunun içinde aynı isimli bi klasor var diyon niyese öle bişi yok.
iddaaya yokum senin upload ettiğin dosyanın içi, al işte bak bakalım aynı isimli klasor varmı
10 Jan 2008, 03:24
KHAYMANA
Banlandı
a
noobsaibot23 wrote:
iddaaya yokum senin upload ettiğin dosyanın içi, al işte bak bakalım aynı isimli klasor varmı
kardeş turkçe olarak yazdım .. en yukarıyı oku en önce sen bence.. zipli dosyayı açınca içinden USDOWNLOADER klasörü çıkıyo.. sonra o klasörü açıyosun içinde 1 dosya var o dosyanın adıda aynı USDOWNLOADER tamammı.. sonra o verdiğim resimdeki bölüme geliyosun anladınmı... benim demek istediğim şu:
zipi açtın USDOWNLOADER klasörü çıktı.klasörü açtın içinden 1 tane gene aynı dosya olan USDOWNLOADER çıktı.. o aynı olan dosyayı USDOWNLOADER ı kesiyosun 1 dosya sadece içindekiler değil o 1 dosyayı kesiceksin sonra C:/ ye tekrar yapıştırıyosun...
10 Jan 2008, 03:54
gask21
Siyah KuÅŸak
Re: Rapishare' den sınırsız dosya indirin :)
Eğer sende çalışıyosa neden caps atmıyon
15 Jan 2009, 14:02
abokral99
Kara KuÅŸak
Bu konudaki program hiçbir işe yaramıyor + indirdim dosya açılamyıor link ölü değil ama program ölü konu kilitlense veya silinmesi iyi olur bence
olmaz öyle şey ya, o kadar millet gerizekalımı kaç para ödüyorlar , bilmiyorum artık...
18 Jan 2009, 13:51
barbarbeku
Kara KuÅŸak
kardeş rapitten zaten istediğin kadar indirebiliyorsun ben rapide üye müye değilim para marada vermiyom premiumum filanda yok ve sınırsız indiriyorum
19 Jan 2009, 15:22
thedarktower
Saiyan
arkadaslar cryptload indirin.cok guzel bu konuyla ilgili.partlarıprogramın icine kopyalayın program kendi indirsin.sifreyi bile kendi giriyo.sizin hiçbirşy yapmanıza gerek yok.gece partları atın.sabah uyandıgınızda oyun elinizde.bu iş bu kadar basit.diger turlu tek tek ugrasacagınıza program sizin yyerinize herseyi halletsin.yakında resimli anlatatırım
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum