Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 19:14

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Rapishare' den sınırsız dosya indirin :) 
Author Message
Banlandı
Banlandı

Post a
ben daha önce böle bi konu açtım ve de ben halen kendi açtığım konu altında verdiğim sınırsız rapidshare dosya indirme programını kullanıyorum..hatta verdiğim programı resimli olarak bile anlattım... ve de bu arkadaşın vermiş olduğu sistem çalışmadı bende...

10 Jan 2008, 02:32
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Post Re: a
KHAYMANA wrote:
ben daha önce böle bi konu açtım ve de ben halen kendi açtığım konu altında verdiğim sınırsız rapidshare dosya indirme programını kullanıyorum..hatta verdiğim programı resimli olarak bile anlattım... ve de bu arkadaşın vermiş olduğu sistem çalışmadı bende...

senin verdiğinle de yapan olduğunu sanmıyom usdownloader klasorunun içinde aynı isimli bi klasor var diyon niyese öle bişi yok.

10 Jan 2008, 02:40
Profile
Banlandı
Banlandı

Post Re: a
noobsaibot23 wrote:
KHAYMANA wrote:

senin verdiğinle de yapan olduğunu sanmıyom usdownloader klasorunun içinde aynı isimli bi klasor var diyon niyese öle bişi yok.

varmısın benle iddaya kardeş .. madem önyargıdan ibaretsin sana kanıtlayayım .. iddaa ?

10 Jan 2008, 03:16
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

iddaaya yokum senin upload ettiğin dosyanın içi, al işte bak bakalım aynı isimli klasor varmı

Image

10 Jan 2008, 03:24
Profile
Banlandı
Banlandı

Post a
noobsaibot23 wrote:
iddaaya yokum senin upload ettiğin dosyanın içi, al işte bak bakalım aynı isimli klasor varmı

Image

kardeş turkçe olarak yazdım .. en yukarıyı oku en önce sen bence.. zipli dosyayı açınca içinden USDOWNLOADER klasörü çıkıyo.. sonra o klasörü açıyosun içinde 1 dosya var o dosyanın adıda aynı USDOWNLOADER tamammı.. sonra o verdiğim resimdeki bölüme geliyosun anladınmı... benim demek istediğim şu:

zipi açtın USDOWNLOADER klasörü çıktı.klasörü açtın içinden 1 tane gene aynı dosya olan USDOWNLOADER çıktı.. o aynı olan dosyayı USDOWNLOADER ı kesiyosun 1 dosya sadece içindekiler değil o 1 dosyayı kesiceksin sonra C:/ ye tekrar yapıştırıyosun...

10 Jan 2008, 03:54
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Post Re: Rapishare' den sınırsız dosya indirin :)
Eğer sende çalışıyosa neden caps atmıyon :x

| Blackbird |

15 Jan 2009, 14:02
Profile YIM WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Bu konudaki program hiçbir işe yaramıyor + indirdim dosya açılamyıor link ölü değil ama program ölü konu kilitlense veya silinmesi iyi olur bence

Mugen Windows Configüratör (%90 TR)

Image

18 Jan 2009, 13:09
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

olmaz öyle şey ya, o kadar millet gerizekalımı kaç para ödüyorlar :P , bilmiyorum artık...

18 Jan 2009, 13:51
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

kardeş rapitten zaten istediğin kadar indirebiliyorsun ben rapide üye müye değilim para marada vermiyom premiumum filanda yok ve sınırsız indiriyorum

19 Jan 2009, 15:22
Profile
Saiyan
Saiyan

arkadaslar cryptload indirin.cok guzel bu konuyla ilgili.partlarıprogramın icine kopyalayın program kendi indirsin.sifreyi bile kendi giriyo.sizin hiçbirşy yapmanıza gerek yok.gece partları atın.sabah uyandıgınızda oyun elinizde.bu iş bu kadar basit.diger turlu tek tek ugrasacagınıza program sizin yyerinize herseyi halletsin.yakında resimli anlatatırım

19 Jan 2009, 15:40
Profile
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next