Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek
Re: Rapishare' den sınırsız dosya indirin :)
thedarktower wrote:
arkadaslar cryptload indirin.cok guzel bu konuyla ilgili.partlarıprogramın icine kopyalayın program kendi indirsin.sifreyi bile kendi giriyo.sizin hiçbirşy yapmanıza gerek yok.gece partları atın.sabah uyandıgınızda oyun elinizde.bu iş bu kadar basit.diger turlu tek tek ugrasacagınıza program sizin yyerinize herseyi halletsin.yakında resimli anlatatırım
RapidsharePlus Tercihimdir
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
Joined: 23 Aug 2006, 01:09 Posts: 1021 Location: Trabzon,istanbul (Almanya)
barbarbeku wrote:
kardeş rapitten zaten istediğin kadar indirebiliyorsun ben rapide üye müye değilim para marada vermiyom premiumum filanda yok ve sınırsız indiriyorum
kardeş rapitten zaten istediğin kadar indirebiliyorsun ben rapide üye müye değilim para marada vermiyom premiumum filanda yok ve sınırsız indiriyorum
böyle birsey oldugunu zannetmiyorum.arkadas her indirmede 15 dakika muhakkak bekliyordur
20 Jan 2009, 13:01
SonGokuU
Ninja
thedarktower wrote:
barbarbeku wrote:
böyle birsey oldugunu zannetmiyorum.arkadas her indirmede 15 dakika muhakkak bekliyordur
aynen onun icin bende sasirdim zaten heralde oda öle kastetmeye calisti
thedarktower wrote:
barbarbeku wrote:
aynen bende sasirdim zaten... heralde oda öle kastetmeye calisti
arkadaslar cryptload indirin.cok guzel bu konuyla ilgili.partlarıprogramın icine kopyalayın program kendi indirsin.sifreyi bile kendi giriyo.sizin hiçbirşy yapmanıza gerek yok.gece partları atın.sabah uyandıgınızda oyun elinizde.bu iş bu kadar basit.diger turlu tek tek ugrasacagınıza program sizin yyerinize herseyi halletsin.yakında resimli anlatatırım
cryptload`mı yoksa RapidsharePlus`mı daha iyi?
_________________ Aptallarla tartışmayınız. Zira önce sizi kendi seviyelerine çekerler sonra da tecrübeleriyle yenerler.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum