|
It is currently 15 Feb 2012, 14:25
|
View unanswered posts | View active topics
-->Grafik-Tasarım-Resim Programları | Author | Message | | musulmans Forum Demirbaşı Joined: 08 Jan 2006, 13:52 Posts: 816 Location: Dünyanın Başkenti İstanbul |  -->Grafik-Tasarım-Resim Programları Tasarım çözümleri sağlıyor. CorelDRAW 12, Corel PHOTO-PAINT 12 ve Corel R.A.V.E. 3, vektörel illüstrasyon, sayfa tasarımı, dijital resim ve hareketli grafikler hazırlamanızı sağlıyor.
CorelDRAW 12''in çizim araçları ile grafik, illüstrasyon tasarımı yapabilirsiniz.
Sayfa düzeni araçları ile reklam sayfası, kart, antetli kağıt vs. tasarlayabilirsiniz.
Paragraf metin araçları ile gazete, broşür, dergi vs hazırlayabilirsiniz.
Artistik metin araçları ile logo, mühür vs. tasarlayabilirsiniz.
Internet sayfası hazırlayabilirsiniz.
Corel PHOTO-PAINT 12 ile fotoğraflar üzerinde renkleri değiştirebilir, montaj yapabilir, efektler uygulayabilirsiniz.
Film dosyalarını açıp üzerinde çalışabilirsiniz.
Corel R.A.V.E. 3 ile çalışmalarınızı animasyona dönüştürebilirsiniz. Bu animasyonları CD-ROM ile, Web ya da Intranet üzerinden paylaşabilirsiniz.
Programı indir: http://www.corel.com/akdlm/6763/downloa ... uite12.exe
Cracki indir: http://rapidshare.de/files/956427/cphii ... n.zip.html
| | 15 Mar 2006, 04:27 | |  | | musulmans Forum Demirbaşı Joined: 08 Jan 2006, 13:52 Posts: 816 Location: Dünyanın Başkenti İstanbul |  Portable Photoshop - Photoshop 8cs (40 mb) http://rapidshare.de/files/15713927/Por ... S.rar.html
Portable Photoshop - Photoshop 8cs
Baslikta da belirttigim gibi serial, kurulum, activation gerektirmiyor.
Sadece rar 40mb boytundaki rar dosyasini indirip dosyayi cikaracaksiniz.
ve photoshop 8cs kullanima hazir olacak.
Alıntıdır.
| | 04 May 2006, 21:06 | |  | | moliver Samuray Joined: 30 Apr 2006, 18:44 Posts: 2929 Location: istanbul | paylasımın icin saol arkadasım ama bu yuksek ihtimal trailer dır.photoshop cs ler her zaman su 3 unu ister...serial number,activation number,auhorization code...nerden mi biliyorum kırdımdan ondan _________________
forumu kirletmeyin, kirletenleri uyarın...
| | 04 May 2006, 21:09 | |  | | baba Siyah Kuşak Joined: 15 Jan 2006, 16:26 Posts: 307 Location: istanbul | sağol baba bunun düşük boyutlu olması baya iyi bi ara foto. merak sardım ta neredeyse birkaç yüz mblık şeyi birkaç saatte indirdim.tabi hiç bişeyde yapamadım.SAĞOL
| | 04 May 2006, 22:28 | |  | | doganibram Banlandı Joined: 24 Jul 2005, 23:02 Posts: 350 Location: ŞANLIURFA | moliver wrote: paylasımın icin saol arkadasım ama bu yuksek ihtimal trailer dır.photoshop cs ler her zaman su 3 unu ister...serial number,activation number,auhorization code...nerden mi biliyorum kırdımdan ondan
vay vay vay helal site bi hacker daha kazandı yaw 
| | 05 May 2006, 00:40 | |  | | moliver Samuray Joined: 30 Apr 2006, 18:44 Posts: 2929 Location: istanbul | doganibram wrote: moliver wrote: paylasımın icin saol arkadasım ama bu yuksek ihtimal trailer dır.photoshop cs ler her zaman su 3 unu ister...serial number,activation number,auhorization code...nerden mi biliyorum kırdımdan ondan vay vay vay helal site bi hacker daha kazandı yaw 
saolsın doganibram...ilk zamanlar destructive i kullanıyordum,bilen arkadaslar vardır (hack e gonul veren,ugrasanlar genelde nick imi bilr  ya da genhack team i) ...
photoshop a gelince elimde cs2 var ve tam surum haline getirdim (Adobe Photoshop CS2 ver 9.0)...su an cok mesgulum,yetiştirmem gereken proje ve dosyalar var.haziranda rahatlayınca foruma atıcam.mugen için cok gerekli 1program _________________
forumu kirletmeyin, kirletenleri uyarın...
| | 05 May 2006, 14:20 | |  | | baba Siyah Kuşak Joined: 15 Jan 2006, 16:26 Posts: 307 Location: istanbul | vay be baba ben seni bi msneme ekliyim yaw. sen bana lazımsın
| | 05 May 2006, 18:56 | |  | | Oziaslan Siyah Kuşak Joined: 11 Apr 2006, 19:03 Posts: 292 Location: Ali Sami Yen'den |  ReSİMLERİN hİç KaLiTeSini BOzmadan KüçülTÜN! Programın adı : High Quality Photo Resizer
Program Sürümü : v1.20 - Son Versiyon
Program Boyutu : Sadece 670 kb.
Platform : Windows 9x/ME/NT/2K/XP/2K3
Kullanım İzni : Freeware - Ücretsiz
Download Linki : http://www.naturpic.com/download/prsetup.exe
High Quality Photo Resizer Programı ile aşağıdaki formatlarda olan resimlerinizi kalitesinden hiç ödün vermeden, özellikle web sayfalarınız için yeniden boyutlandırabilirsiniz. İyi günlerde kullanın.
Programın Desteklemiş Olduğu Resim Formatları :
BMP, DIB, EMF, GIF, ICB, JPG, JPEG, PBM, PCD, PCX, PGM, PNG, PPM, PSD, PSP, RLE, SGI, TGA, TIF, atışma, VDA, VST, WBMP, WMF, JPG, BMP, TIF ve TGA.
| | 21 May 2006, 00:18 | |  | | tarma Beyaz Kuşak Joined: 05 May 2006, 12:12 Posts: 27 Location: samsun/bafra | çok sagol ya tam böyle bir program arıyordum emegine saglık
| | 21 May 2006, 00:34 | |  | | musulmans Forum Demirbaşı Joined: 08 Jan 2006, 13:52 Posts: 816 Location: Dünyanın Başkenti İstanbul |  PIXresizer Arkadaşlar bu programla resimlerinizin boyutunu büyütüp ya da küçültebilirsiniz. ___ x ___
http://bluefive.pair.com/PIXresizer.zip

| | 28 May 2006, 02:13 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|