Ya ustam ben senin gösterdiğin ayarları yaptım ama video ço k hızlı ilerliyor onu viddeo sizlerken yavaşlattım ama birde görüntü kesik kesik geliyor her saniye başı ekran kararıyo geri geliyo kararıyo geri geliyo.. Napıcam?
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
29 Dec 2009, 14:27
benx10
Ninja
Joined: 16 Sep 2009, 10:40 Posts: 2053 Location: 3DS and Wii Mario Galaxy sizde çekilmez ama :D
_________________ Biz kaRdeŞ DedİğİMiz İnsaNLar iÇİn ÖlmeyeDe Gİderİz GÖmMeYedE
26 Jan 2010, 19:05
benx10
Ninja
Joined: 16 Sep 2009, 10:40 Posts: 2053 Location: 3DS and Wii Mario Galaxy sizde çekilmez ama :D
Re: Video Çekme Programı [Hypercam+Crack]
good wrote:
Ya ustam ben senin gösterdiğin ayarları yaptım ama video ço k hızlı ilerliyor onu viddeo sizlerken yavaşlattım ama birde görüntü kesik kesik geliyor her saniye başı ekran kararıyo geri geliyo kararıyo geri geliyo.. Napıcam?
bende kararma harıiç dediğinden oluyo çekim yaptım boss 5 sn de ölüyo sonlarını adamakıllı çekiyo:S
Şimdi fark ettimde bu programın bilgisayar oyunları bölümünde ne işi var. Taşıyorum.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
29 Jan 2010, 20:01
zaza24
Ninja
Re: Video Çekme Programı [Hypercam+Crack]
tam oolarak ne işe yarıyor pc deki yaptığımız her şeyi kayıtmı ediyor yoksa internet sayfalarında videolarımı kayıt ediyor bana oyun oynarken kayıt yapabileceğim bir pro lazım bu o işi yaparmı yada ekranda ne yaparsak kayıt edecek bir uygulama?
_________________ John Cenas entrance at Wrestlemania 25
tam olarak ne işe yarıyor pc deki yaptığımız her şeyi kayıtmı ediyor yoksa internet sayfalarında videolarımı kayıt ediyor bana oyun oynarken kayıt yapabileceğim bir pro lazım bu o işi yaparmı yada ekranda ne yaparsak kayıt edecek bir uygulama?
_________________ John Cenas entrance at Wrestlemania 25
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum