Re: Video Çekme Programı [Hypercam+Crack]
Uploadı ben yaptım ama bendede kurulu değil ona bakarsan.

Çünkü artık eskisi gibi bunlara ihtiyacım yok. Kullanmaya ihtiyacım olmuyor. Artık düzenli bir masaüstüm var. Sen benim eski masaüstümü gördün mü, bir aralar öyle bir başlık vardı. Herkes masaüstünün resmini koyardı, ama eski. Silinmiş sanırım. Eski masaüstüm (oha sesleri duyacağım. aldım zamanında bu tepkileri

) Photobucket saÄŸ olsun silmemiÅŸ valla

Sene= 2007 O zamanlar moderatördüm sitede. İşte bir moderatörün pc'si. Herkesin bir sorunu olduğunda indirirdik. Tabii daha sonra da uplaod etmek için indirdiklerimi silmezdim. Orada n64'ten tut sistem programına kadar herşey var

Yani burdan şunu anlıyoruz: Siz siz olun moderatörlüğe çoook da heveslenmeyin. Yoksa 1-2 hafta içinde pcnizi zor tanırsınız benden söylemesi. Tabii yine masaüstü düzenli olan mod arkadaşlar vardır; ama bozuk romları denemek, romları indirip upload etmek (mesela n64 bölümü şu an dolu eyvallah ama onları kendi pcnize yükleyip teker teker upload ettiğinizi düşünün. Aynısını yaptım zamanında. Yani sırf linki kopyala yapıştırdan biraz daha zor oluyor anlıyacağınız. Tabii onlar çok büyük boyutlu olmadığı için çok zorlamazdı.
Ama ben ozamanlar sadece modluk değil; adminlikte yaptım. Birsürü beleş host aldım ve ftp kullandım. Büyük bir nedenide bu
Yorum sizin. Birdaha böyle güzelini göremezsiniz

Allah'tan şimdi çooook daha düzenli. Görünce içim açıldı

Windows 7 ile çok daha da güzel görünüyor bir yönden de