CyberLink PowerDirector 5.00.1206 Deluxe: Bu program movie maker gibi kendi videolarını yapmana olanak veren bir yazılım.
CyberLink VideoLive Mail 4.1: Videolarını e-mail olarak yollamana onlak sağlayan bir program. Bunun için web camininzin olması lazım.
CyberLink PowerDVD 7.0.1725: DVD/VCD oynatma programı. En iyisi.
Cyberlink Power2Go v5.00.1104: Nero'nun yaptığı herşeyi yapıyor. CD/DVD yazma programı.
Birde herşeyin açıklamasını isteyeceğinize biraz araştırın. Google denilen harika bir arama motoru yapmış adamlar. Yaz sana programın cibiliyetini döksün. Saygılarımla.
Winamp'ın bilmiyorum aranızda pro versiyonunu kullanan var mı ? Ben şahsen kullanıyorum. Doğan abim daha önce 5.2 pro versiyonunu vermişti. Pro paralı versiyonudur.
Eline sağlık kardeşim çok iyi düşünmüşsün. Bende kullanıyorum bu eklentiyi ses siteminiz iyiyse gerçekten fark ediyor fakat normal hoparlörlerden pek de bir farklılık olmuyor hatta daha da kötü çıkıyor. Sistemi 5+1 olanlar kesin indirsin.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum