TinyXP Beast Edition Statistics: Windows Performas Bilgisi... Isletim sistemin kullandigi Ram = 42Mb WINDOWS Klasoru= 321.6 Mb Ilk Kurulumda calisan Uygulama sayisi = 13 Kurulum Suresi = Yedi [ 7 ] dakika
Windows XP Pro Custom Added Features
Integrated Service Pack 2 (WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe)
Gizli Kurulan Programlar
Mozilla Firefox Web Browser v1.5.0.4 Mozilla Thunderbird Email Client v1.5.0.4 (20060516) MSN Messenger v7.5.0324
HizliXP nin Dili İngilizce dir Turkce Yapmak İsteyenler İçin Turkce Yama Download Linki Verilmişir Ve Nasıl Turkce Yapıcağınız Anlatılmıştır.
İngilizce kurulmuş bir işletim sisteminiz var ve bunu Türkçe’ye çevirmeye ihtiyacınız oldu. İşte yazdığımız bu makalede Windows Dilini Formatsız Değiştirebileceksiniz… Birkaç tıklamayla İngilizce kurulmuş Xp’nizi Türkçe yapabilirsiniz. Üstelik bilgisayarınıza format atmanıza gerek yok.
Makinanızda kurulu olan İngilizce Windows Xp’ yi formatlamadan Türkçe yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken altta verilen linkte bununan programı indirip kurulumu bir kaç adımda tamamlamanız olacaktır. Burda ilk başta hatırlatmakta fayda var. Bu işlem için Windows Xp SP2 yüklü olmalıdır.
“MUISETUP.EXE” dosyasını çalıştırın. İlk ekranda “Accept The License Agremeent” kutucuğunu doldurup “Continue” diy
Ardında da “Ok” diyerek kuruluma başlayalım. Kurulum bittikten sonra alttaki ekran görüntüsüyle işlem tamamlandı “Multilingual File Installation was completed successfully“ mesajını alıp sizden bilgisayarınızı ”Restart” yapmanızı isteyecek.
Bilgisayarınız açıldıktan sonra hala İngilizce olduğu göreceksiniz. Bu kolay kurulumun hemen ardından bilgisayar dilini nereden değiştireceğinizi sıra geldi.
Start, Settings, Control Panel‘e girin. Regional and Language Options ‘a girdiğinizde açılan pencereden üstte bulunan “Languages” segmesine geçiyoruz. Burada kurulum yapmadan önce bulunmayan “Language used in menus and dialogs” isminde en altta bir pencerenin ekrana eklenmiş olduğunu göreceksiniz.
28 Sep 2008, 11:09
dede5353
Yeşil Kuşak
Re: TinyXP BeasEdition
bu işletim sistemi windovs gibi cokmuyor gayet kullanışlı ve performanslı adamlar windosun hileli hurdalı işlerinden bezmişlerdi galıba parcladılar windovs çarpıyı indirmeyen pişman olur ram işlemci donanım olarak kara gırersınız gorsel olarak iyi degıl ama işlevli tema yerlestirirsiniz olur biter
30 Sep 2008, 06:25
Hate
Samuray
Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek
Re: TinyXP BeasEdition
Dostum Biraz Düzen Tertip Lütfen ...
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum