Microsoft Windows Vista Ultimate Edition TR(32 BİT)
Author
Kahverengi KuÅŸak
Microsoft Windows Vista Ultimate Edition TR(32 BİT)
[b]
Windows Vista Ultimate en kapsamlı Windows Vista sürümüdür. İş odaklı bir işletim sisteminin tüm gelişmiş altyapı özelliklerini, taşınabilirlik odaklı bir işletim sisteminin tüm yönetim ve verimlilik özelliklerini ve tüketici odaklı bir işletim sisteminin tüm dijital eğlence özelliklerini bir araya getiren ilk işletim sistemidir. Evden veya hareket halindeyken çalışabilecekleri ve eğlence amaçlı kullanabilecekleri bir işletim sistemi isteyen her kullanıcı için, Windows Vista Ultimate bunların tümüne olanak sağlayan işletim sistemidir.
Re: Microsoft Windows Vista Ultimate Edition TR(32 BİT)
paylaşım için teşekkürler.
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum