Joined: 26 Nov 2008, 17:52 Posts: 1128 Location: Limon Bahçesi :)
TeamViewer
Program anlaşmalı olduğunuz şahısın bilgisayarınızın kontrolünü size devrediyor ya da siz devrediyorsunuz (kısa bir süre için). Hack değildir, tehlikesi yoktur. Karşı taraf veya siz uzaktan yönetim moduna geçiyorsunuz. Bilgisayarına girilen kişi istediği zaman uygulamayı kapatabilir .
Re: TeamViewer
isimden bende team speak gibi bişi çıka zannettim peki bağlantı kurulduğunda yani ben hem karşımdakini hem kendiminkini yönetirken veri transferi yapabilecekmiyim yapabileceksem uzun süreli transferler yani indirdiğim bir oyunu cd yada dvd ye atmadan diğer bilgisayarıma atabilirimiyim bu programla ayrıca bu 1 ikincisi diz üstünde bildiğim kadarıyla masaüstü ile aynı modemden başlandığı için aynı ID yi kullanıyorlar(yanlışım varsa düzeltin) biraz önce sorduğum olayı diz üstündede uygulayabilirmiyim
_________________ One Turk.. Against the World...
22 Jan 2009, 01:21
blizzart
Ninja
Joined: 26 Nov 2008, 17:52 Posts: 1128 Location: Limon Bahçesi :)
Re: TeamViewer
O konuda pek bilgim yok açıkçası. Ama resmi web sitesinden gerekli bilgilere ulaşabilirsin diye düşünüyorum. (unutmadan; program bilgisayarları internet yoluyla birbirlerine bağlar). www.teamviewer.com kolay gelsin .
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum