|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 10 Mar 2010, 15:23
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Windows XP Crack..(OrjinalleÅŸtirme)
| Yazar |
Mesaj |
|
tolgabilgili
Ninja
Kayıt: 24 Haz 2009, 18:20 Mesajlar: 419 Konum: En tepeye bakarsan gorursun
|
 Re: Windows XP Crack..(OrjinalleÅŸtirme)
Eğer videolu anlatım ile yapamayan olursa parayı bastırıp direk orjinal XP alsın derim 
| 07 Kas 2009, 23:25 |
|
 |
|
swat57
YeÅŸil KuÅŸak
|
bende orası yeşil orjinalmi şimdi :)
|
| 08 Kas 2009, 11:16 |
|
 |
|
xmahonix
Yardımcı Moderator
Kayıt: 08 Ağu 2009, 22:25 Mesajlar: 779 Konum: Uykusuz Gecelerdeyim...
|
swat57 yazdı: bende orası yeşil orjinalmi şimdi :) sisteminizin yeşil olarak gözükmesi orijinal olduğunu göstermez önemli olan güncellemeleri alabilmesidir.orijinal sitesinden uptade etmeyi deneyerek sisteminizin orijinal olup olmadığını öğrenebilirsiniz. kontrol için. http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=tr
_________________ Ps2 Oyunlarını Bilgisayarında Oyna Buradan.. Oto Modem Resetlemeli Rapidshare Sömürücü+Resimli Anlatım.. Eset Nod 32 Antivirus Türkçe+Lisanslı Kullanım Son Versiyon..
|
| 08 Kas 2009, 11:31 |
|
 |
|
swat57
YeÅŸil KuÅŸak
|
xmahonix yazdı: swat57 yazdı: bende orası yeşil orjinalmi şimdi :) sisteminizin yeşil olarak gözükmesi orijinal olduğunu göstermez önemli olan güncellemeleri alabilmesidir.orijinal sitesinden uptade etmeyi deneyerek sisteminizin orijinal olup olmadığını öğrenebilirsiniz. kontrol için. http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=trçok kota alırmı bu 
|
| 08 Kas 2009, 12:01 |
|
 |
|
tolgabilgili
Ninja
|
swat57 yazdı: xmahonix yazdı: swat57 yazdı: bende orası yeşil orjinalmi şimdi :) sisteminizin yeşil olarak gözükmesi orijinal olduğunu göstermez önemli olan güncellemeleri alabilmesidir.orijinal sitesinden uptade etmeyi deneyerek sisteminizin orijinal olup olmadığını öğrenebilirsiniz. kontrol için. http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=trçok kota alırmı bu  Hayır kotaya çok fazla etki etmez...
| 08 Kas 2009, 12:06 |
|
 |
|
xmahonix
Yardımcı Moderator
|
swat57 yazdı: xmahonix yazdı: swat57 yazdı: bende orası yeşil orjinalmi şimdi :) sisteminizin yeşil olarak gözükmesi orijinal olduğunu göstermez önemli olan güncellemeleri alabilmesidir.orijinal sitesinden uptade etmeyi deneyerek sisteminizin orijinal olup olmadığını öğrenebilirsiniz. kontrol için. http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=trçok kota alırmı bu  doğrusunu söylemek gerekirse tam boyutunu bilmiyorum fakat senin deneyeceğin indirmek değil zaten indirmene izin veriyormu site ona bakmak  kotanın müsait olduğu bir zamandada indirmeni tavsiye ederim . siteyi deneyip sonucu yazarsan senden sonra deneyecek arkadaşlarında bu yöntemin işe yarayıp yaramadığından haberdar olmuş olurlar.
_________________ Ps2 Oyunlarını Bilgisayarında Oyna Buradan.. Oto Modem Resetlemeli Rapidshare Sömürücü+Resimli Anlatım.. Eset Nod 32 Antivirus Türkçe+Lisanslı Kullanım Son Versiyon..
|
| 08 Kas 2009, 12:07 |
|
 |
|
swat57
YeÅŸil KuÅŸak
|
ama sizin programınızıda yaptım yinede hala onu yapmam gereklimi acaba
|
| 08 Kas 2009, 12:08 |
|
 |
|
tolgabilgili
Ninja
|
Sana kalmış 
| 08 Kas 2009, 12:11 |
|
 |
|
swat57
YeÅŸil KuÅŸak
|
yapmasam sorun çıkarmı peki
|
| 08 Kas 2009, 12:24 |
|
 |
|
xmahonix
Yardımcı Moderator
|
swat57 yazdı: yapmasam sorun çıkarmı peki siteye bağlanıp kontrol etmez isen orijinal olup olmadığını öğrenenemiş olursun sadece başka birşey olmaz dostum 
|
| 08 Kas 2009, 12:41 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|