İçinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını, hakkettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum
05 Feb 2010, 12:01
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
Re: pc hızlandırma %100 çalışıyor.(ısrarla tavsiye ederim)
kontrol ettim virus değil zaten olsaydı bu konuyu daha dün geceden sonsuzluga gömerdim. Ama bu tarz seyleri genelde kurmam PC me arkadasın dedigi gibi download manager kullanın. Sonucta %150 baglantı artmaz. neyse onu alırsınız ufak kayıplar haricinde. Bende 1 mbit suan ve max 110 ile çekiyorum 124 ile çekmem gerekirken. 14 kb ise veri saglayan merkeze uzaklığa kabloların durumuna, ve XP nin reserv aldıgı bağlantı yüzünden düşüyor buda normal zaten.
Programı çektim tarattım birşey çıkmadı ama 400kb oluşundan dolayı için elim bir türlü yükle seçeneğine gitmedi
Benimki arasıra takılıyor bir bakarım.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
05 Feb 2010, 15:18
nesperado
Kara Kuşak
Güvenlik programları virüs diye algılıyorsa virüstür başka çıkar yolu yok.Saydığın özellikleri taşıyan herhangi bir program taşımaz ama tek tek bu özelliklerle ilgilenen programlar var.Ben sizi uyarayımda siz yine isterseniz yükleyin.
05 Feb 2010, 15:18
LunaticYsf
Ninja
Virus olmasa bile bu tür programlarla windows'un ayarlarıyla oynaya oynaya windows zaten çöker...
Joined: 08 Aug 2009, 23:25 Posts: 1012 Location: Uykusuz Gecelerdeyim...
konuda vaad edilen tüm işlemler cache bellekler tarafından yazıldığı için herhangi bir yazılımın bunu yükseltmesi veya kısıtlaması gibi bir olay söz konusu değildir konu kilitlidir.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum