Kung Fu Panda XP Style.A theme is an aggregate of all elements of registration of interface, such as: style of desktop, wallpapers, sound registration, type of the buttons, marks,cursors of mouse and savers of screens, allowing an user to adjust original appearance of desktop in accordance with the taste. For setting of styles the program Style XP is needed.
Ya bende de tema wallper fln var ama rapid de upload ediyorum siteye koyduğumda çalışıyomu diye konturol ediyorum link çalışmıyo ben temaları nereye upload edip koyim yardım ederseniz sevinirim.
Şimdiden çok sağolun. :)
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
13 Aug 2009, 14:13
tolga55
Kahverengi Kuşak
Joined: 01 Mar 2008, 18:21 Posts: 159 Location: Samsun/Çarşamba
Re: Xp Temaları
Saol güzel paylaşım...
17 Aug 2009, 14:39
tolgabilgili
Siyah Kuşak
Joined: 24 Jun 2009, 19:20 Posts: 423 Location: En tepeye bakarsan gorursun
Tesekkurler abıcım resımnı verdıgın tema cok hosuma gıttı
03 Nov 2009, 19:03
KanGüncesi
Samuray
Masaüstünüzün kişiliğinizi yansıtmasını istiyorsunuz ama işletim sisteminiz derdinize deva olmaktan uzak, çok kısıtlı özelleştirmeler sunuyor. Sık sık duvar kağıdını yenilemek bile fayda etmiyor artık. Masaüstünüzü nasıl size özgü bir hale getirebilirsiniz?
Window Blinds bu sorunun en köklü çözümlerinden biri; masaüstünüzü düpedüz bir kabuk (skin) haline getiren, “özelleştirme” anlamında neredeyse tüm sınırları ortadan kaldıran sihirli bir yazılım. Windows XP henüz ortada bile yokken Window Blinds kullanan çoğu kişi, daha güzel görünümlü ve kendilerine özgü masaüstlerinde çalışma olanağı buldular.
Yazılım masaüstünüze; kendisiyle birlikte gelen, İnternet’ten indirebileceğiniz ya da özel bir yazılım yardımıyla kendiniz hazırlayabileceğiniz kabuklar (skinler) giydiriyor. Farklı bir kabuğu (skin) seçerek bir çırpıda masaüstünün bütün görünümünü değiştirebiliyorsunuz. Hatta bilgisayarınızın her seferinde bambaşka masaüstlerine açılması da mümkün.Window Blinds’in bu yeni versiyonu artık Windows Vista kullanıcılarına da hitap ediyor.
Alienware 4 adet Teması ve kendi kullandığım superman teması superman temasını kullanmak istiyorsanız programı kurduktan sonra superman zipin içindeki klasöre çıkartın ve kalsörün içindeki herşeyi buraya atın buraya atın C:\Program Files\AlienGUIse\Themes sonra programdan temayı seçin işlem bu kadar
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum