Re: Firefox hakkında uyarı
o senin baglantın ve pc nin cok dolulugunla ilgilidir.nokia ilk renkli ekran modellerinden itibaren opera browserını kullanır mesela.explorer ın yıllardır en guclu rakibi sonucta.ondan firefox a fazla guvenme derim.adreslerini bir yere not et kardesim
Dediğin olayla ilgisi yok PC'de HDD full doluda oldu boşta Firefox her zaman verimli çalışıyor bende. Nokia telefonumda Opera kullandım zaten ama telde web'de gezinme bana göre kötü bi olay o ufacık ekranda web'de gezsem ne yazar hadi N95 olsa telefonum neyse...
30 Jun 2008, 11:32
moliver
Samuray
tel ornegini nokianın explorer yapımcısı microsoftun tercih etmedigini soylemek için dedim opera kendi basına bir programdır.firefox ise tek basına calısmaz,explorerın altında calısır.exp zarar gorurse firefoxta hata verir
30 Jun 2008, 14:06
huso_75
Siyah KuÅŸak
operanın herseyi cok hos ama sevmediğim sadece bir yönü var. bir siteye uye girişi yapcagım zaman girmiyor.
03 Jul 2008, 11:25
enony
Siyah KuÅŸak
@moliver bende sevmiyorum o yönünü ama opera çok dandik geliyor güzel addonları filan varsa operanın pmden yardımcı olsana.Daha iyi hale getireyim kullanırım sonra.
16 Sep 2008, 15:40
Cmon?
Kara KuÅŸak
Joined: 09 Aug 2008, 11:14 Posts: 761 Location: KOIF Turnuvasında
Bence Firefox Mirefox Yalan Arkadaşım !!! Biz IE Kullanmaya Bakalım
abi firefox hala biraz sorunlu özellikle de google toolbar konusunda; toolbarı yükleyince çöküyor. ama ben yine de firefoxa çok alıştım kullanımı çok rahat geldi..
_________________ EVIL INSIDE
16 Sep 2008, 19:55
moliver
Samuray
opera en idealidir.firefox ta ie uzerinden hareket eden bir progrmcık. o kadar dandik ki firefox, ie hatalarında direk göçüyor
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum