Kardeşlerim Symantec Windoctor tarzı çalışan bir program. İşltweim sisteminizde bulunan hataları tespit edişp onları onarma özelliğine sahip. Şahsen bu programı daha başarılı buldum açıkçası.
http://rapidshare.de/files/8630983/PC_Mighty_Max.rar Arkadaşlar kurduktan sonra crackleme işlemi var onu anlatayım önce. Alttaki resimde "launch the program" kısmının işaretli olmamasına dikkat ediyoruz.
Patch dosyasini C/PROGRAM FiLES/PC MiGHTY MAX dosyasinin içine kopyalayip açın ve patcleyin; yalnız programı çalışıtmadan yapacaksınız yoksa işlemimiz başarılı olmaz. Eğer patchleme işlemini ilk seferde yapamazsanız bir daha kurun o zaman oluyor.
Last edited by musulmans on 28 May 2006, 13:16, edited 1 time in total.
Ram'den fazla yemiyor bu program; ben de bunu kullanıyorum ama ram'in ne kadar ona göre 512 ise rahatça kullanırsın.
28 May 2006, 16:31
venom
Ninja
baba wrote:
oo abi harika bişey performansı düşürmeyecek se indiriyim mi yoksa düşürüyo mu
Normalde etkilemez ama oyun oynuyorsan oyunlarda farkedebilir
28 May 2006, 20:21
KanGüncesi
Samuray
pek bişey farkettiği yok oyunlardada bende kulanıyorum bunu 150 den fazlada tema var bir ara ekliycem onları genelikle demo olur bu program ama crackleride mevcuttur programı beğenirseniz crackini bulmakta zorlanmazsınız.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum