Nod32 Antivirüs dünyada 5 yıl boyunca dalında birincilik almış bir program. Performansı oldukça güzel. En basitinden Sabit Diskiniz 50 GB civarı dolu ise tamamen virüs taramasından geçirmesi yaklaşık 20 dakika. Hem çok hızlı hem de sisteminizi kasmıyor. Üstelik internet bağlantınız var ise güncellemeyi kendisi otomatik olarak yapıyor. Eğer internet bağlantınız yoksa üretici web adresine giderek virüs güncellemelerini indirerek , kendiniz de virüs güncellemelerini yapabilirsiniz.
25 Jan 2006, 14:38
kefen
Siyah KuÅŸak
Joined: 21 Dec 2005, 22:14 Posts: 256 Location: Karanlıktan
Bu işin babası panda hayvanı genede emegine saygı
25 Jan 2006, 19:19
raptor-2
YeÅŸil KuÅŸak
Joined: 29 Dec 2005, 07:57 Posts: 82 Location: inönü stadı(beşiktaş)
windows xp len gelen virüs programı bu ben hala bunu kullanıyorum çok memnunum.hemen yakalıyıp imha ediyor:)
ARKADAŞLAR BUNUN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ TR OLMASI VE VÜRÜSLÜ OLAN DOSYAYI DEĞİLDE VİRÜSÜ SİLMESİDİR
TABİ PC Yİ EN AZ KASAN ANTİVÜRÜS TÜR O AYRI
abi bu çok harika hemen indiriyorum.ama kendime değil arkadaşıma yeni internet almışlar.antivirüs progarmı bulup getirmemi istedi bende hemen bunu indirip yarın okula götüreceğim
14 Feb 2006, 21:20
GuiltyGearFan
Beyaz KuÅŸak
yaa benim pc ye şu yeni cıkan virüs bulaştı word excel dosyalarını bozuor
o virüsü temizlermi acaba?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum