Kaspersky Internet Security 2010+Trial Reset+%100Türkce yama
Yazar
Samuray
Kaspersky Internet Security 2010+Trial Reset+%100Türkce yama
Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.459 ve TÜRKCE YAMA TRIAL RESET ACIKLAMA TRIAL RESET iNDiR TRIAL RESET RAR SIFRESi : insonmania iLLEDE BEN BUNU KEY ILE KULLANMAK iSTiYORUM DERSENiZ GÜNCEL KEY SiTESi ASAGIDA http://www.kavkiskey.com
NOT : arkadaslar tekrardan söyliyeyim trial reseti kaspersky virus olarak algiliyabilir.bu yüzden indireceginiz rar dosyasi sifrelidir.Trial reseti kullanmak istediginizde kaspersky i pasif duruma getirmeniz önerilir.Ayrica kavkiskey.com sitesinide kaspersky yasakli site olarak görebilir.siteye girmeden evvel yine kaspersky i pasif duruma getirin.
TÜRKCE YAMA ACIKLAMA
1. içinden çikan Kaspersky.2010.Turkce.Yama.exe dosyasina tiklayak kurulum yönergelerini izleyin. 2. Kurulum sonunda bilgisayariniz, ayarlarin geçerli olabilmesi için bastan baslatilacaktir. 3. Sisteminiz tekrar açildiginda, Kaspersky programinizi tamamen Türkçe olarak kullanabileceksiniz
ALINTIDIR
14 Eyl 2009, 05:03
tolga55
Siyah KuÅŸak
Kayıt: 01 Mar 2008, 17:21 Mesajlar: 150 Konum: Samsun/Çarşamba
Re: Kaspersky Internet Security 2010+Trial Reset+%100Türkce yama
Çok sağ ol kardeş çok makbule geçtin de bir şey soracağım Pc'min bunu kaldırıp kaldıramayacağımı anlamamın bir yolu varmı?
17 Eyl 2009, 08:40
nesperado
Samuray
Şu kadarını yazıyorum.Benim pcnin hızı 1.6GHz ,256 mb RAm bu özellikler varken kasmıyor. Otamatik güncellemeyi ,ayarlardan elle yapacak şekilde ayarlarsan pc kasmaz.Tarama yaparken kasabilir.Boş ve işin olmayan bir anda tarama yapmanı öneririm.
misto_27 yazdı:
arkadaşlar kaspersky internet security ve kaspersky antivirüs arasındaki fark nedir?
birisi personel standart ev kullanıcıları için. internet securty ise daha detaylı databasesiyle genel kullanım içindir. nesperado bu arada dowload simgemi tırıklamış
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 2 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz