Rapid'in kırık veya silinmiş olan linklerini görmek artık çok kolay.Bildiğimiz üzere birçoğumuz Rapid serverından çeşitli oyunlar programlar vs.. dosyalar indiriyoruz.Örneğin 40 partlık bir oyun indireceğiz.Bu 40 partın içinden 1 part bile kırılmış olsa oyun hata verecektir ve indirdiğimiz 39 part boşa gidecektir.İşte bu program sayesinde kırık olan linkleri rahatça görebiliceğiz ve içimiz rahat bir şekilde bu dosyaları çekebileceğiz.Bunu aşamalı olarak anlatacağım: İlk Önce Firefox yüklemeniz gerekli.Firefox BURADANİndir İkinci olarak bir firefox eklentisi olan Grease Monkey adlı eklentiyi indiriyoruz. BURADANindirebilirsiniz. Üçüncü olarak ise rapid link checker programını Yüklüyoruz.BURADANindirebilirsiniz.
Grease monkey adlı eklentiyi yükleyince sağ alt tarafta maymun sembolünü göreceksiniz.Yuvarlak içine aldım. İkİnci eklentimiz olan rapid checkeri yükleyince artık linkleri görebiliyoruz.Size iki adet örnek göstereceğim. 1.örnek sağlam linkler: 2.Örnek kırık linkler:
Re: Rapid'deki Kırık Linkleri Otomatik Gösteren Program
Teşekkürler
06 Aug 2009, 18:43
gokhan461
Ninja
ellerine sağlık kanka
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
06 Aug 2009, 18:47
prenss
Moderator
Sitede varmıydı bilmiyorum ama ben paylaşmak istedim
06 Aug 2009, 20:11
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Teşekkürler Firefox bende olmadığı için bu eklentiyi kullanmak yerine linkleri kontrol etmek için ''tubenow'' sitesini kullanıyorum.Güzel bir sitedir,tavsiye ederim...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum