Süpersin kankada konu yanlış yerde neyse adminler düzeltir çok saol.
08 Jan 2010, 00:00
thedarktower
Saiyan
Re: Rapid'den Ücretsiz Download İçin Çözüm
Taşındı...
08 Jan 2010, 00:02
RC3
Kara KuÅŸak
unbeatable wrote:
Biliyosunuz ki artık premium olmayanlar,slotlar yoğun olduğu için çoğu zaman rapid'den download yapamıyor.Download edebilmemiz için öncelikle aşağıdaki siteyi açıyoruz(internet explorer 6 kullanmayın,problem çıkıyor+açılır pencereleri engelleyemiyor,google chrome tavsiye ederim): http://rapid8.com/ Daha sonra resimde okla gösterdiğim yere linki yapıştırıyoruz. 5-10 saniye işlem yapıyor ve begin download yazısı çıkıyor,tıklıyoruz ve beklemeden dosyamızı indiriyoruz.Hadi rastgele :)
valla aynı konuyu ben açmayı düşünüyordum ama bi bilginiz olsun istiyorum o siteden iyi bir şekilde yararlana bilmeniz için "IDM" yani download menejer lazım böylece inanılmaz indirme hızı yapabilirsiniz.
Ayrıca kötü haber "3 dosya indire biliyorsunuz " ve "96,100 mb"'tan yukarıyı indirtmiyor anlamadım gitti ama yinede saol ayrıca megaupload'!tan uploaded'ten vs yinede bilmiyorum başka download sitelerini de deneyin belki olur Saygılarımla RC3
İşte bu artık direk indiricem yihuu zaten ben 200'e çıkdığımda direk 50'ye düşüp tekrar yükseliyor benim için pek sorun olacağını sanmam
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
08 Jan 2010, 15:43
beca
Kara KuÅŸak
Mozilladada denedim exp dede denedim sayfa görüntelenemiyor diyor begin dowloand da tıklayınca
Bu yöntem kandırmacadır arkadaşlar, siz hangi linki girerseniz girin size önce bir program var onu indirtmeye çalışıyor, hatta o program illegal olduğu için silinmiş bana hep hangi dosyayı indirmek istersem isteyeyim dosyanın illegal olduğu çıkıyordu anlamak için kendi upload ettiğim sağlamlığından emin olduğum dosyanın linkini girdim sonra yine illegal dedi ve anladım, siz hangi linki girerseniz girin size öncelikle onların sizin yüklemenizi istediğiniz bir programı yükletmeye çalıştıklarını. O programı indirmedim ve içinde ne olduğuna bakmadım ama böyle yapmaları bile şüphe uyandırmaya yeter. O yüzden boşuna browserdan dosya indirmeye çalışmayın eğer bu yöntem işe yarasa bile bunu bir programla yapmanız gerekiyor.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum