|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 20 Mar 2010, 13:20
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
thedarktower
Samuray
|
 Re: PS2 - God Hand
prenss yazdı: thedarktower kankam bana bu oyunu göndermişti bence süper bi oyun herkese tavsiye ederim  Aaaaaaa kankam bu oyunuda göndermişmiydim yav  .Evet kardeşim oyun güzel ve eğlenceli.Bu arada istediğin başka oyun varsa pm at kanka 
|
| 04 Tem 2009, 12:35 |
|
 |
|
prenss
Samuray
|
tamam kanka belki yanına gelirim perşem dönecez eve 
| 04 Tem 2009, 12:38 |
|
 |
|
thedarktower
Samuray
|
prenss yazdı: tamam kanka belki yanına gelirim perşem dönecez eve  Herzaman beklerim kanka  ,Ama bu aralar çok doluyum sen anladın onu malum konu.1 ay sonra rahatlayacağım Edit:Kusura bakmayın arkadaşlar biraz konunun dışına çıktım.Özür dilerim 
|
| 04 Tem 2009, 12:41 |
|
 |
|
prenss
Samuray
|
tamam kanka anlaşıldı bende özür dilerim biraz dışına çıktı konu gerçekten 
| 04 Tem 2009, 12:49 |
|
 |
|
OrKo
Ninja
|
Oyunun yapımcısı ve yönetmeni Shinji Mikami dir.(Resident Evil'in babası yani Hideo Kojima MGS için ne ifade ediyorsa, Shinji Mikami'nin Resident Evil serisi için ne ifade ettiği gibi)
Oyun zaten vahşi batı (western),popüler kültür ve amerikan karakterleriyle dalga geçme amaçlı yapılmış. Anlayabilirseniz dehşet espriler var.
Haa God Hand 2 niye gelmedi. Çünkü oyunu yapan stüdyo olan Clover stüdyosu, Capcom tarafından Japonya'da pek iş yapmadığı için kapatıldı. Oysaki bu stüdyonun God Hand dışında Okami ve Viewtiful Joe serisi gibi 2 demirbaş oyunu daha vardı.
|
| 04 Tem 2009, 13:26 |
|
 |
|
oÄŸuzhan 12
Samuray
|
Nuri abi kusura bakma yav.Ben bu oyuna kötü dedim ya halt etmişim harbiden.Oyunu bugün açtım. Save m vardı.Ordan devam ettim.Oyun çok güzel geldi bana.Combolar,bosslar falan filan hepsi var. Demek ki o gün ben de birşey varmış ki oyunu bırakmışım.Tavsiyen için sağolasın.Biraz geç oldu ama. 
|
| 12 Tem 2009, 22:06 |
|
 |
|
tomb_raider
Moderator
Kayıt: 26 Haz 2008, 12:48 Mesajlar: 2732 Konum: C:\WINDOWS
|
oğuzhan 12 yazdı: Nuri abi kusura bakma yav.Ben bu oyuna kötü dedim ya halt etmişim harbiden.Oyunu bugün açtım. Save m vardı.Ordan devam ettim.Oyun çok güzel geldi bana.Combolar,bosslar falan filan hepsi var. Demek ki o gün ben de birşey varmış ki oyunu bırakmışım.Tavsiyen için sağolasın.Biraz geç oldu ama.  Olsun  Bazen bende 1 kaç ay önce beğenmeyip burun kıvırdığım oyunu 1 kaç ay sonra bayıla bayıla oynayabiliyorum  Arada oluyor böyle 
| 12 Tem 2009, 22:08 |
|
 |
|
thedarktower
Samuray
|
oğuzhan 12 yazdı: Nuri abi kusura bakma yav.Ben bu oyuna kötü dedim ya halt etmişim harbiden.Oyunu bugün açtım. Save m vardı.Ordan devam ettim.Oyun çok güzel geldi bana.Combolar,bosslar falan filan hepsi var. Demek ki o gün ben de birşey varmış ki oyunu bırakmışım.Tavsiyen için sağolasın.Biraz geç oldu ama.  Sorun değil kardeşim arada olur öyle  .Ben de zamanında age of oynayanlara uyuz olurdum.Bu ne saçma bir oyun diye.Birkackez oynadım dediğim tek şey:İğrenç...Zamanla age of myhtology öğrendim ve oynamaya başladım ve oyunun delisi oldum.Arkadaşlarla online oynuyoruz.Birde final fantasy x oyununu oynarken ilk başlarda çok sıkılmıştım.Yapılan yorumlar hep iyi yöndeydi.Dedim kendi kendime millet bu oyundan ne anlıyor?.Ama oyunu oynadıkca oyun beni kendine öğle bir bağladıki anlatamam.İngilizcesi olupta bu oyunu oynamayan kalmasın  .Ha birde captain tsubasa faktörü var.İlk indiriğimde ne salak bir oyun bu yav dedim.Gol atamıyordum ve habire gol yiyordum.Ama taktiği kaptım oyuna ısındım ve bir baktımki aralıksız 8 saat oynayıp oyunu bitirmişim 
|
| 13 Tem 2009, 00:00 |
|
 |
|
splinter.usta
Kahverengi KuÅŸak
|
ewt tecrübeler için sağ ol bu oyun da süper gözüküyo bunu seçtim bu gecelik sabaha bende sağ olun
|
| 15 Tem 2009, 23:24 |
|
 |
|
fenerli_emrah
Mavi KuÅŸak
|
oyunu indirdim iki üç gündür yazmaya çalışıyorum ashampooyla 4x de yazdırıyorum 10 saatte bitecek yazıyor bende enayi gibi bekliyorum oyunu yazacak diye sabah kalktığımda daha bitmemiş oluyor neyse yazım işlemi başarıyla tamamlandı diyor bakıyorum dvdnin içi bom boş 8xde deniyorum yine olmuyor acaba oyundamı sakatlık diyorum başka oyun deniyorum yine olmuyor saatlerce yazacak neyse dedim bide programı kaldırayım yeniden yükleyim bide baktımki programın kullanma süresi bitmiştir diyor bu nasıl iş anlamadım hiç süresem bitti o yüzden antikalık yapıyom yazmıyor.ashampoonun 2009 9.0.5 indirdim sorunsuz çalıştı nerdeyse bilgisayara format atıyordum 
|
| 19 Tem 2009, 18:58 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google Adsense [Bot], TwisTeD ve 21 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|