öncelikle paylaşım için teşekkür ediyorum. bir de dmc serisini pc de hangi emulator ile çalıştırabilceğimi öğrenirsem benden mutlusu yok :) 1.sini indirmiştim ama denediğim birçok emulatorde "capcom" yazısından sonra oyun donuyor. fikrinizi söylerseniz mutlu olurum.
_________________ İMA MADE Nİ ATTA HİTO MİNNA GA WATASHİ Nİ ONAJİ KOTO O KİKİMASHİTA.
09 Åžub 2010, 23:38
mtilhan
Beyaz KuÅŸak
Re: PS2 - Devil May Cry Serileri
Apotoraman yazdı:
öncelikle paylaşım için teşekkür ediyorum. bir de dmc serisini pc de hangi emulator ile çalıştırabilceğimi öğrenirsem benden mutlusu yok :) 1.sini indirmiştim ama denediğim birçok emulatorde "capcom" yazısından sonra oyun donuyor. fikrinizi söylerseniz mutlu olurum.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. İkinci oyunda da browser da Memory Cardlar ve Disc seçenekleri oluyor ama geçmiyor. Çözümünü bilen var mı?
24 Åžub 2010, 20:54
beca
Ninja
mtilhan yazdı:
Apotoraman yazdı:
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. İkinci oyunda da browser da Memory Cardlar ve Disc seçenekleri oluyor ama geçmiyor. Çözümünü bilen var mı?
aynısıda benim ps2de oluyor
_________________ Joker vs Joker
Why So Serıous ?
24 Åžub 2010, 21:07
radagast1234
Beyaz KuÅŸak
2 kiÅŸilik mi oyun ? ? ?
25 Åžub 2010, 15:41
oÄŸuzhan 12
Samuray
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz