Re: PlayStation 2 Emulator (PCSX2 r2424) >Son versiyon
:/ ben mi şanssızım nedir anlamadım :). devil may cry 1 2 ve 3ü oynamak istiyorum bilgisayarımda ama emulator bulamadım gitti.. bulup kurmayı başardıklarım ise sanırım desteklemiyor oyunu, çünkü oyuna daha başlayamadan bir "CAPCOM" diye yazı gelen yerde oyun donuyor.. (bu gülme hem ağlama hem de artık çıldırma safhasına geldiğim için sinir bozukluğundan hehe)
bende de dll sorunu verdi xp kullanıyorum eksik dll leri attım bu seferde başka hata verdi
20 Feb 2010, 15:36
DVi
YeÅŸil KuÅŸak
Bu yeni emulator çok problemli... İİçinde gelen Graphic plugin'lerinden bir tek Zero-GS çalışıyor, diğerlerinin hiçbiri çalışmıyor bende... Boş ekran simsiyah açıyor ööle bekliyor.. Eski versionu daha iyiydi, en azından çoğu şeyi çalıştırabiliyordu :)
20 Feb 2010, 22:08
TwisTeD
Kara KuÅŸak
abi ben video seyretmeden yapim dedim yaptım yapmasınada hem türkçe deil hen konsolla oynayamıyorum kaldırıp geri yükledim gene olmadı
tsira22 wrote:
bende de dll sorunu verdi xp kullanıyorum eksik dll leri attım bu seferde başka hata verdi
aynen yinede oyun çalıştırabiliyorum ama joistikle oynasınca hiçbir tuşa basmasam bile adam sağa doğru dönüyor ne yapmam lazım
28 Feb 2010, 13:43
neoenator1
Acemi
benimde win 7 bende öle hatalar aldım ..sanırım bu emulatör xp için tasarlanmış...vista kullanıcılar windows 7 yeni işletim sisteminde bu sorun algılandı ..xp canavar gibi çalışıyor..eksik dosyaları indirirsenizde boş onlar xp platformunun dll dosyaları win 7 farklı...linki oraya koyan dostumuzunda bişey yapacağını sanmıyorum..yalnızca bu emulatör baştan yazılırsa win 7 için olabilir..linki veren arkadaşın emeğine sağlık..
03 Mar 2010, 17:48
TwisTeD
Kara KuÅŸak
benimki xp ama ne sorunu var bilmiyorum klavyede düzgün çalışıyor ama konsolda dediğim gibi hiç bi şeye basmasam bile adam hareket ediyor
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum