|
It is currently 15 Feb 2012, 16:24
|
View unanswered posts | View active topics
PS2 - Devil May Cry Serileri | Author | Message | | prenss Moderator Joined: 17 Nov 2008, 21:14 Posts: 926 |  Re: PS2 - Devil May Cry Serileri
| | 14 Mar 2009, 12:29 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: PS2 - Devil May Cry Serileri öff öfff öfff dmcnin 3.sü 33 part vay canına baya sürecek ama boyutu büyükse oyun dahada güzel olur onun için biraz dişimi sıkacam :))) ------------------------------------------------------------------------------ 2.partta sorun var 7. parttayım 2yi atladım ------------------------------------------------------------------------------ sorun bendeymiş tmm _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
Osu! Tıklamalı ritim oyunu.
Darwin (Kaynak: Bobiler)
| | 18 Mar 2009, 17:07 | |  | | mc_kaplan Beyaz Kuşak Joined: 22 Mar 2009, 19:06 Posts: 10 |  Re: PS2 - Devil May Cry Serileri arkadaşlar ben şu an devil may cry 3 indiriyorum.bir hata çıkmaz dimi ps 2 kesin çalışır.devil may cry 3 indirip dvd çeken vede oyunu oynayan arkadaşlar varsa lütfen söylesin.birde ben oyunları dvd çekemiyorum.nero ile çekiyorum dvd ye oyunlar çalışmıyor.bir kere burnout 2 ımpact plase vardı.burdan indirdim dvd 2.4 x ile çektim çalıştı.oyunların çalışıp çalışmadığı vede denenip çalıştığı yazsanız çok güzel olur arkadaşlar şu an benim 6 dvd boşa gitti. birde dvd+r ile dvd-r ile arasındaki fark nedir.dvd markası olarak da ne tavsiye ediyorsunuz.kardeşim bu basılı ps 2 oyun dvdlerinin altı bazılarının rengi altın renk te oluyor.bu dvd nerden bulabilrim bana acil yardımınızı bekliyorum.
| | 22 Mar 2009, 19:21 | |  | | code_voldemort Siyah Kuşak Joined: 06 Mar 2009, 04:47 Posts: 391 |  Re: PS2 - Devil May Cry Serileri kardeş nerodan dvd yazdıra bilirisin ama 4 x de cekmende fayda var bende indirdiğim oyunları neroda cekiyorum _________________ msn adresim serdar_albayrak1980@hotmail.com
| | 22 Mar 2009, 21:11 | |  | | prenss Moderator Joined: 17 Nov 2008, 21:14 Posts: 926 |  Re: PS2 - Devil May Cry Serileri bende nero proğramıyla çekiyorum ve burdan 1 ve 3 onları indirdim sorunsuz çalışıyo 
| | 22 Mar 2009, 22:09 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: PS2 - Devil May Cry Serileri mc_kaplan wrote: arkadaşlar ben şu an devil may cry 3 indiriyorum.bir hata çıkmaz dimi ps 2 kesin çalışır.devil may cry 3 indirip dvd çeken vede oyunu oynayan arkadaşlar varsa lütfen söylesin.birde ben oyunları dvd çekemiyorum.nero ile çekiyorum dvd ye oyunlar çalışmıyor.bir kere burnout 2 ımpact plase vardı.burdan indirdim dvd 2.4 x ile çektim çalıştı.oyunların çalışıp çalışmadığı vede denenip çalıştığı yazsanız çok güzel olur arkadaşlar şu an benim 6 dvd boşa gitti. birde dvd+r ile dvd-r ile arasındaki fark nedir.dvd markası olarak da ne tavsiye ediyorsunuz.kardeşim bu basılı ps 2 oyun dvdlerinin altı bazılarının rengi altın renk te oluyor.bu dvd nerden bulabilrim bana acil yardımınızı bekliyorum. kardeş ben bu yöntemle 4 tane cd çektim 4düde çalıştı gerçekten çok tavsiye ewdiyorum forum-f48/ps2-oyunlarini-dvd-ye-cekme-100-garanti-format-farketmez-t25868.html _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
Osu! Tıklamalı ritim oyunu.
Darwin (Kaynak: Bobiler)
| | 23 Mar 2009, 17:47 | |  | | prenss Moderator Joined: 17 Nov 2008, 21:14 Posts: 926 |  Re: PS2 - Devil May Cry Serileri arkadaşlar yanlış anlaşılmasın facebookta devil may cry için hiç bi türk grup açmamış ben yeni bi grup açtım desteklerseniz sevinirim oyun hakkında bilgileri orda topluyalım tanıtalım bu mesaj uygun olmassa silmem için uyarın şimdiden tşkler daha hiç üye yok http://www.facebook.com/group.php?gid=59011164398&ref=mf
| | 23 Mar 2009, 18:12 | |  | | mc_kaplan Beyaz Kuşak Joined: 22 Mar 2009, 19:06 Posts: 10 |  Re: PS2 - Devil May Cry Serileri ya arkadaşlar ben Devil may cry 3 indirdim.dvd 4x ile nero ile yazdım açmadı.DVD+RW PHILIPS 1x4 yazıp silinebilen dvd yazdım ama sonuç resimdeki gibi oldu.bana acil yardım edin.artık oyun indirmeyi bırakacağım ne olur ya.  
| | 23 Mar 2009, 21:37 | |  | | prenss Moderator Joined: 17 Nov 2008, 21:14 Posts: 926 |  Re: PS2 - Devil May Cry Serileri ben sana özel mesaj olarak anlattım kardeşim o şekilde yap olur ok
| | 23 Mar 2009, 23:34 | |  | | mc_kaplan Beyaz KuÅŸak Joined: 22 Mar 2009, 19:06 Posts: 10 |  Re: PS2 - Devil May Cry Serileri
| | 24 Mar 2009, 11:16 | |  | |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|