Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 16:24

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Next
 PS2 - Devil May Cry Serileri 
Author Message
Moderator
Moderator

Post Re: PS2 - Devil May Cry Serileri
forum-f75/ps2-devil-may-cry-2-t25442.html?hilit=devil%20may%20cry

siteye vermiÅŸler
lucia
Image

14 Mar 2009, 12:29
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim.
öff öfff öfff dmcnin 3.sü 33 part vay canına baya sürecek ama boyutu büyükse oyun dahada güzel olur onun için biraz dişimi sıkacam :)))
------------------------------------------------------------------------------
2.partta sorun var 7. parttayım 2yi atladım
------------------------------------------------------------------------------
sorun bendeymiÅŸ tmm

"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...

Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi...
CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...

Osu! Tıklamalı ritim oyunu.

Darwin
(Kaynak: Bobiler)

18 Mar 2009, 17:07
Profile WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

arkadaşlar ben şu an devil may cry 3 indiriyorum.bir hata çıkmaz dimi ps 2 kesin çalışır.devil may cry 3 indirip dvd çeken vede oyunu oynayan arkadaşlar varsa lütfen söylesin.birde ben oyunları dvd çekemiyorum.nero ile çekiyorum dvd ye oyunlar çalışmıyor.bir kere burnout 2 ımpact plase vardı.burdan indirdim dvd 2.4 x ile çektim çalıştı.oyunların çalışıp çalışmadığı vede denenip çalıştığı yazsanız çok güzel olur arkadaşlar şu an benim 6 dvd boşa gitti.
birde dvd+r ile dvd-r ile arasındaki fark nedir.dvd markası olarak da ne tavsiye ediyorsunuz.kardeşim bu basılı ps 2 oyun dvdlerinin altı bazılarının rengi altın renk te oluyor.bu dvd nerden bulabilrim bana acil yardımınızı bekliyorum.

22 Mar 2009, 19:21
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

kardeş nerodan dvd yazdıra bilirisin ama 4 x de cekmende fayda var bende indirdiğim oyunları neroda cekiyorum

22 Mar 2009, 21:11
Profile
Moderator
Moderator

bende nero proğramıyla çekiyorum ve burdan 1 ve 3 onları indirdim sorunsuz çalışıyo :-)

22 Mar 2009, 22:09
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim.
mc_kaplan wrote:
arkadaşlar ben şu an devil may cry 3 indiriyorum.bir hata çıkmaz dimi ps 2 kesin çalışır.devil may cry 3 indirip dvd çeken vede oyunu oynayan arkadaşlar varsa lütfen söylesin.birde ben oyunları dvd çekemiyorum.nero ile çekiyorum dvd ye oyunlar çalışmıyor.bir kere burnout 2 ımpact plase vardı.burdan indirdim dvd 2.4 x ile çektim çalıştı.oyunların çalışıp çalışmadığı vede denenip çalıştığı yazsanız çok güzel olur arkadaşlar şu an benim 6 dvd boşa gitti.
birde dvd+r ile dvd-r ile arasındaki fark nedir.dvd markası olarak da ne tavsiye ediyorsunuz.kardeşim bu basılı ps 2 oyun dvdlerinin altı bazılarının rengi altın renk te oluyor.bu dvd nerden bulabilrim bana acil yardımınızı bekliyorum.

kardeş ben bu yöntemle 4 tane cd çektim 4düde çalıştı gerçekten çok tavsiye ewdiyorum
forum-f48/ps2-oyunlarini-dvd-ye-cekme-100-garanti-format-farketmez-t25868.html

"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...

Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi...
CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...

Osu! Tıklamalı ritim oyunu.

Darwin
(Kaynak: Bobiler)

23 Mar 2009, 17:47
Profile WWW
Moderator
Moderator

arkadaşlar yanlış anlaşılmasın facebookta devil may cry için hiç bi türk grup açmamış ben yeni bi grup açtım desteklerseniz sevinirim oyun hakkında bilgileri orda topluyalım tanıtalım bu mesaj uygun olmassa silmem için uyarın şimdiden tşkler daha hiç üye yok

http://www.facebook.com/group.php?gid=59011164398&ref=mf

23 Mar 2009, 18:12
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

ya arkadaşlar ben Devil may cry 3 indirdim.dvd 4x ile nero ile yazdım açmadı.DVD+RW PHILIPS 1x4 yazıp silinebilen dvd yazdım ama sonuç resimdeki gibi oldu.bana acil yardım edin.artık oyun indirmeyi bırakacağım ne olur ya.
Image
Image

23 Mar 2009, 21:37
Profile
Moderator
Moderator

ben sana özel mesaj olarak anlattım kardeşim o şekilde yap olur ok

23 Mar 2009, 23:34
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

Buranın sahibine çok teşekkür ederim.bizlere oyunlarıyla paylaştığı için.birde burdaki oyunlar tek link olsa çok sevinirim yardımlarınızı bekliyorum.hepinize kolay gelsin. iyi oyunlar.
Image
:smt006 :smt006 :smt006 :cry: :smt006 :cry: :-)

24 Mar 2009, 11:16
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 81 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Next