abiler ben oyunun tamamını indirdim ama dvdye nasıl atarım ve disk konusunda bi tavsiyeniz varmı marka medya formatı yazdırma hızı falan
neroyla yazdırırsın yada başka proğramla ama hızını yavaşa al
10 Mar 2008, 22:56
mehmet1
Acemi
abi mükemmel bi oyun ya. pc ile oynuyorum ortalama 40 FPS ile
tek kelimeyle mükemmel da ne diiiiiiim!!!!!!!!!!!!!!
07 Apr 2008, 18:38
eyüp
Kara KuÅŸak
dragon z yi hiç denemedim daha doğrusu dragon serilerine merak sarmadım aslaında denemek lazım... paylaşım için sağol...
07 Apr 2008, 18:40
sonvaynard
Kahverengi KuÅŸak
İndirdim ya 3-4 hafta once Valla oyun guzel baya ama "baby vegeta" falan acık ilk basta bunlar acık olmaması gerek niye acık acaba asıl sorun acık olması degil birde onları acmanın hilesi var alamadım hic bişey normalde acık degil herhalde bende acık idi neyse sizinde kafayı karıstırmim...
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
10 Apr 2008, 15:57
darklord80
Kahverengi KuÅŸak
Re: PS2 - Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3
paylaşım için sağol fakat 15. rapidlinki bozuk
11 May 2008, 16:32
korayaksu61
Ninja
Quote:
Server 318.rapidshare.com unavailable due to hardware-problems. We are working on it.
Link bozuk değil arkadaşım şu anda o part linki server sorunu yaşıyor bir müddet sonra tekrar deneyin. Orada hatayı verirken bir yazı var orayı oku.
Adminimizde Dragon Ball Z seviyo galiba 15 part ı tekrar tekrar upload ettiğin için çok saol TheScorpion
11 May 2008, 20:31
korayaksu61
Ninja
aigin 15. part linki tekrar upload edilmedi link zaten sağlamdı. Fakat arasıra bazı linkler server problemi hataları veriyor. Bir süre sonra tekrar indirilebiliyor. Rapidshare.com'da bir linke tıklatıp şu uyarıyı görürseniz:
Quote:
Server 318.rapidshare.com unavailable due to hardware-problems. We are working on it.
O dosyanın konumunda server sorunu yaşanıyor demektir. Bir müddet sonra aynı linke tıklattığınız zaman link çalışır. Yani TheScorpion linkleri 2. kez upload etti o kadar 15. part linki bir kez daha upload etmedi ki.
Users browsing this forum: No registered users and 25 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum