Joined: 17 Mar 2008, 19:21 Posts: 950 Location: Kinto-Un'un üstü Oyunu:Prince of Persia 2
Re: Final Fight:Streetwise download
güzele benziyo eline sağlık ps2 im olsa indirirdim
18 May 2009, 13:10
Hyper Sonic
Siyah KuÅŸak
Sırf Final Fight hikayesini daha iyi öğrenmek için "katlandığım" bi oyun olmuştur kendileri. Böyle iğrenç bi oyun daha yok!
20 May 2009, 18:39
gokhan461
Ninja
Hyper Sonic wrote:
Sırf Final Fight hikayesini daha iyi öğrenmek için "katlandığım" bi oyun olmuştur kendileri. Böyle iğrenç bi oyun daha yok!
bende onu söledim ama hala güzel oyuna benziyo diyorlar yapacak bişi yok tercih meselesi
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
20 May 2009, 20:27
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
yanlış anlamışsın o benim oynadığım oyunların listesi o listedeki bütün oyunları oynadım ama hepsi 10 üzerinden 10 değil bu oyunun kötü olmasının sebebi sadece isminin final fight olması başka bişi olsa idi eğlenceli ve iki kişilik ilerlemeli bi oyun olarak tavsiye edebiliridim
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
arkadaşlar oyun tam bir hayalkırıklığı 2 boyut dandik konu ayrıca çok kötü kontroller 1990 da çıkan orjinal final fight bu oyundan kat ve kat daha iyidir benden s ze tavsiye
O zaman resimdeki oyun deÄŸil bu
21 May 2009, 01:19
thedarktower
Saiyan
Konuyu taşımanın zamanı geldi.Yetkili kardeşim taşırsa iyi olacak
21 May 2009, 10:36
gokhan461
Ninja
donetouch wrote:
gokhan461 wrote:
arkadaşlar oyun tam bir hayalkırıklığı 2 boyut dandik konu ayrıca çok kötü kontroller 1990 da çıkan orjinal final fight bu oyundan kat ve kat daha iyidir benden s ze tavsiye
O zaman resimdeki oyun deÄŸil bu
Kesinlikle oyun eğlenceli eğer böcek öldürüp bul karoyu al parayı felen pynamayı seviyorsan yada gerçek yapboz çözmeyi seviyorsan
21 May 2009, 11:03
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
yanlış anlamışsın o benim oynadığım oyunların listesi o listedeki bütün oyunları oynadım ama hepsi 10 üzerinden 10 değil bu oyunun kötü olmasının sebebi sadece isminin final fight olması başka bişi olsa idi eğlenceli ve iki kişilik ilerlemeli bi oyun olarak tavsiye edebiliridim
Tamam,anladım.Bende öyle düşünmüştüm
keşke oyun çok ii olsaydı keşke
Users browsing this forum: MSNbot Media and 22 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum