arkadaşlar oyunu nasıl memory karta nerelerde kaydediyoruz ben kayıt noktası bulamadım oyun içinde yardımcı olurmusunuz
14 Jul 2009, 01:18
gokhan461
Ninja
Re: Final Fight:Streetwise download
sen oyundan quit dediğinde kendisi soruyordu sana ama yanlış ta hatırlıyabilirim
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
14 Jul 2009, 19:04
tomb_raider
Uzman Moderator
Joined: 26 Jun 2008, 13:48 Posts: 5949 Location: u belirsiz...
gokhan461 wrote:
arkadaşlar oyun tam bir hayalkırıklığı 2 boyut dandik konu ayrıca çok kötü kontroller 1990 da çıkan orjinal final fight bu oyundan kat ve kat daha iyidir benden s ze tavsiye
Oyun 3D dir ve gayet güzel...Ayrıca herkezin zevki farklı , indirecekleri yanlış yönlendirme
Joined: 22 Jun 2009, 16:59 Posts: 1642 Location: Cyprus Famagusta
Şu resimleri konuya ekleyin dostum millet ne olduğunu anlasın
15 Jul 2009, 16:16
gokhan461
Ninja
tomb_raider wrote:
gokhan461 wrote:
arkadaşlar oyun tam bir hayalkırıklığı 2 boyut dandik konu ayrıca çok kötü kontroller 1990 da çıkan orjinal final fight bu oyundan kat ve kat daha iyidir benden s ze tavsiye
Oyun 3D dir ve gayet güzel...Ayrıca herkezin zevki farklı , indirecekleri yanlış yönlendirme
Bu oyun eğer güzelse cidden ben hayatta oyun oynamadım 1990 yılında çıkan oyun bile bundan kat kat kat ve kat daha güzeldi ayrıca gamespy a ign.com a girip baksınlar kaç almış oyun he sen ben sevdim diyorsan o başka ama sende milletin vaktini boşa harcama bence değmez bu oyunu indirmeye bu da benim görüşüm isteyen istediğini yapar seçim onlara kalmış
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
15 Jul 2009, 16:22
tomb_raider
Uzman Moderator
Joined: 26 Jun 2008, 13:48 Posts: 5949 Location: u belirsiz...
Arkadaşım ben IGN , GameSpy gibi sitelerin puanına bakarak oyun hakkında yorum yapmam , oynarım ; beğenirsem bitiririm...(Sen oynamamışsın gibi birşey demek istemiyorum)
Bu oyunu tabiki savunmuyorum ; gayet güzel dememin sebebi oynanabilir olmasıdır...Canım adam dövmek istediğinde gayet güzel gidiyor ve çok güzel comboları var...
Dediğin gibi isteyenler inceler , videolarını izler ; indirir veya indirmez
Arkadaşım ben IGN , GameSpy gibi sitelerin puanına bakarak oyun hakkında yorum yapmam , oynarım ; beğenirsem bitiririm...(Sen oynamamışsın gibi birşey demek istemiyorum)
Bu oyunu tabiki savunmuyorum ; gayet güzel dememin sebebi oynanabilir olmasıdır...Canım adam dövmek istediğinde gayet güzel gidiyor ve çok güzel comboları var...
Dediğin gibi isteyenler inceler , videolarını izler ; indirir veya indirmez
herkesin zevki saygı duymak gerekir
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum