güzel oyuna benziyor farklı birşey paylaşım için saol
_________________ Bacimin örtüsü batmissa zalimin gözüne, Billah acirim tükürüge,tükürsem yüzüne, Medeni olmak açmaksa bedeni, Desenize hayvanlar bizden daha medeni
oyun çalışıyor arkadaşım.indirdim birz zorda olsa yadım dvd ye 4x ta.hiç bir sorun yok.
29 Feb 2008, 16:57
omete80
Beyaz Kuşak
teşekkürler...indirenler cevaplarsa uzun partlı oyunlar için çalışıp çalışmadığını indireceklere yararı olur.
03 Mar 2008, 22:21
effa
Acemi
rapid linkler silinmiş
29 Mar 2008, 10:05
ertansahin52
Acemi
Re: PS2 - Marvel Nemesıs
yaa falaşh getten indiremıorm ben bunu fılefoctory dende 3. part silinmiş olamaz yaa ben bu oyuunu cok istiorm yardımcı olcak kımse yokmu yaa.. flas gette indirıorm direk lımkı ındırıo beklemeden nasıl ındırebılırım başka
28 May 2008, 17:25
korayaksu61
Ninja
Re: PS2 - Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects
Yeni linkler eklendi.
Dosyaları indirdikten sonra winrar programını kullanarak dosyaları açın. Nero programınızı açarak “Disk kalıbı veya kayıtlı tasarı” ya tıklayarak yazdırmak istediğiniz ~~Marvel Nemesis-Rise Of The Imperfects~~ dosya klasörünün yerini gösterin ve hedef dvd sürücünüzü seçin.Boş bir dvd medyayı hedef sürücünüze yerleştirin. Dosyalar dvd ‘ye yazıldıktan sonra oyunu Ps2 ‘nizde oynayabilirsiniz.
ertansahin52 wrote:
yaa falaşh getten indiremıorm ben bunu fılefoctory dende 3. part silinmiş olamaz yaa ben bu oyuunu cok istiorm yardımcı olcak kımse yokmu yaa.. flas gette indirıorm direk lımkı ındırıo beklemeden nasıl ındırebılırım başka
Arkadaşım Rapidshare.com'dan flashget'le dosya indirebilirsin bunun bir yöntemi var. Yöntemi bu sayfadaki gibi uygularsan falshgetle indirebilirsin.
Beyler her zaman dediigm gibi yine diyorum ps2 oyununu nero ile yazarsanız eger hem sizin sorununuz buyur hemde ps2 niz daha cabuk bozulur.Ps2 nizin daha gec bozulmasını sitiyorsanız.Verbatim +R DVD kullanın ve alchol ile yazın fakat eger gidip Verbatim +R yi teknosadan alırsanız sizin aldıgınızmaxell veya TDK veya princo gibi dvd lerden hic birfarkı olmicak.Altına bakın ve kızıla dogru kayıyorsa alın Verbatim in orjnal i kızıldır.O yuzden ondan alacaksınız.Yoksa bi fark olmaz yine aynı hasarı verir fakat eger kızıl rekli dvd lerden alırsanız s2 nizin omrunu uzatabilirsiniz.Ve neden mi alchol kullanızcaz diye soracaksınızın.Cunku alchol 4X lede yazsa digerlerinden cok daha iyi yazar.Alchol ün bölmesi nero ve diger programlardan kat kat daha iyidir.Nero ile 1x le yazarken alchol ile 4x le yazıyorsan alchol inki dahaiyi oalcaktır.Alchol un bolme işi hepsinden farklı ve daha iyidir.Verbatim +R lerin yapıldıgı yerler Tawian bide cin var bide JAP var siz Taiwan olanını alacaksınız onların altı kızıldır.Ve ps2 nize zarar vermez.
31 May 2008, 19:51
hurkan
Mavi Kuşak
Users browsing this forum: No registered users and 23 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum