|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 05 Tem 2009, 05:43
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
PS2 - Metal Gear Solid 3: Snake Eater
| Yazar |
Mesaj |
|
morguex
Beyaz KuÅŸak
|
 Re: PS2 - Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Metal Gear Solid 3: Snake Eater 'ın metal gear solid : Disc 1: Subsistence ,Disc 2: Persistence,Disc 3: Existence. ile ne farkları var aynı oyunlarmı yoksa farklı versiyonlarmı ? bilgi verirmisiniz ona göre downloada başlıcam cvp larınız için şimdiden tşk.
|
| 30 Eki 2008, 14:13 |
|
 |
|
TheScorpion
Webmaster
|
linkler yenilendi..
_________________ Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımlarınızı buraya tıklayarak yazınız Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
Olur ya bir çatışmada ölürsem; Arkamdan yas tutmayın; Bırakın toprağımda rahat uyuyayım Bedenimden komandomu çıkarmayın; Onlar benim gururumdur; Ölünce kefenim olacak Başımdan mavi beremi çıkarmayın; O benim şanım şerefim olacak Ayağımdan botlarımı çıkarmayın; Onlar nice yollar aşacak; Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek Elimden tüfeğimi almayın; O benim mezarıma sembol olacak Yaramın kanını silmeyin; Ahirette hesabı sorulacak Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın; O benim madalyam olacak... Şehit Jandarma Komando Onbaşı Zekeriya Gözyuman / 1993 - Hakkari
|
| 29 Oca 2009, 23:42 |
|
 |
|
ilkerturp
Beyaz KuÅŸak
|
Metal gear serisinin ilk oyununu oynadığımda inanılmaz keyif almıştım. O kadar heyecanlıydı ki başından kalkamamıştım. O zaman ps1 de oynamıştım tabi ki. MG2 ve MG3 serinin devamı ve tabi ki grafik anlamında çok iyi. 3 bu serinin en güzel oyunu şu anda. MG4 oynamadım gerçi onu dahil etmiyorum. Mutlaka edinilmesi gerek.Snake den asla vazgeçemeyeceksiniz. Kratos'la tanışmadan önce tek geçerdim Solid Snake abimi. Musulmans paylaşımların harika. Saolasın
|
| 13 Mar 2009, 12:51 |
|
 |
|
tomb_raider
Moderator
Kayıt: 26 Haz 2008, 12:48 Mesajlar: 1308 Konum: Uzunköprü / Edirne
|
Oynu NTSC mi PAL mı? Cevap verirseniz sewinirim...
_________________ Gamecube & Wii Emulator (Dolphin SVN R3655) Son versiyon PlayStation 2 Emulator (PCSX2 0.9.6 R1453 + Maetel 4.0) Son versiyon Sega Dreamcast (NULL DC)Emulator (Problemsiz) Nintendo 64 (Project 64 1.7)Emulator...Son Versiyon !
|
| 15 Mar 2009, 12:46 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yahoo [Bot] ve 6 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|