bira ipucu işinize yarar umarım
***Bazı üst düzey digimonların elde edilmeleri***
*Diaboromon ===> Okuwamon'u dp 20 ve üzeri..
*Baihumon ===> Meteormon dp 20 ve üzeri..
*Omnimon ===> MetalGreymon dp 20 ve üzeri..
*Venom Myotismon ===> MagnaAngemon + Myotismon
*Machinedramon ===> Greymon'u 10 kere Dna-digivolve yaptırın...
*Piedmon ===> Tsukaimon'u dp 3+ hale getirin..
Şimdilik bunlar yeterlidir sanırım....
***Gelelim birçoğunuzun işine yarayacak bir konuya,DNA-Digivolution formülü..Yani birleştirdiğiniz digimonların kaç lvl olabileceklerini gösteren formül...
* X=Dna-digivolution yaptırdığınız yüksek lvl digimonunuz.
Y=Dna-digivolution yaptırdığınız düşük lvl digimonunuz.
Oluşacak digimonun maximum seviyesi= X + Y/5.....Umarım işinize yarar...
***Godmon ve Godessmon elde edilmesi***
Gold Hawk ile oyuna başlayın.Digimonu aldığınız zaman sırasıyla x,x,x,o,o,o,x tuşlarına basın.İlk görevinize başladığınız zaman Agumon Killmon adında bir digimona dönüşüyor.Bu digimon Digi-Beetle'nizi yok ediyor.Bu digimon "Destroy Akira" diyor.(Eğer isminizi değiştirdiyseniz "Destroy @#%%" şeklinde bir şey diycektir)...Sonra Killmon ile battle yapıyorsunuz.Kaybettiğiniz zaman Killmon "WIN" diycek.Sonra Veemon bir soru soruyor "Are you a Digimon?".Eğer "Yes" derseniz Killmon Godmon'a dönüşüyor."No" derseniz Godessmon'a dönüşüyor.İkisini de istiyorsanız i dont know deyin...
*NOT:Ben yapamadım ve bu yolun işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum..Sorumluluk bana ait değildir,sizinle paylaşmak istedim sadece...
-----------------
lk önce bazı Digimonlar'ı nasıl elde edebileceğinizi yazıyorum.
Veemon
Airdramon + Greymon
Veedramon + DarkTyrannomon
Devidramon + Birdramon
Devimon + Sabredramon
Cyclonemon + Airdramon
Cyclonemon + Flamedramon
Tuskmon + Birdramon
Darkrizamon + Airdramon
Veedramon + Greymon
Agumon
Greymon ve Ikkakumon'u birleştirerek yapabilirsiniz. Veya başta Agumon'un olduğu takımı seçin.
Flamedramon ve Raidramon
4 DP'li bir Veemon'a sahip olun ve onu geliÅŸtirin. Flamedramon olacak. Sonra da, 4 DP olarak Flamedramon'u geliÅŸtirin. O da Raidramon olacak.
Imperialdmon
Veemon'u mega yapacaksınız. Ama 6 DP ile. Yanlış da olabilir. Onun için siz 8 DP yapıp garantiye alın.
Piddomon
Clear Agumon'u 3 DP ile Champion yapın. (Çok özel Digimonlardan biridir.)
SnowAgumon
Greymon ve Frigimon'u birleştirin. (Yanlız ben diğer yolunu söyledim.)[/B]
Diabormon
20 Dp'li bir Okuwamon'u Mega yapın.
Omnimon
20 DP'li bir MetalGreymon'u Mega yapın.
Baihumon
20 DP'li bir Meteormon'u Mega yapın.
Bazı ipuçları
Arkadaşlar Digimon'unuz Confused oldu mesela, onu kesinlikle Guard haline getirmeyin. O zaman ilk atağı o yapar ve yanarsınız.
Tsukaimon'un "Friendly Fire" diye bir atağı var. Onu gereksiz sanıyorsunuz ama çok gerekli. Eğer confused olmuş bir Digimon'unuz varsa o Digimon'a bu atağı yapın, confused kesinlikle silinecek.
--------------------------------------
Ve yukarda arkadaÅŸ sormus
Digimon Yakalama
1-Yakalayacağın Digimon'un türüne göre hediye itemler al.
2-Sonra Digi-Battle'a gir. (Yani Digimonlar'la dövüştüğümüz yere.)
3-Orada önünde Digimon'u görünce hiç kıpırdama, hemen kare tuşuna bas.
4-Uygun Digimon'u gösteriyorsa, X'e bas ve burdan gerekli itemi seç ve kafasında pembe kalp olana kadar gift item ver.
5-Sonra onunla dövüş.
6-Eğer tek kişiyle yakalanacaktır. Çok kişi ise en son onu öldürmeyi dene.
7-Sonra partyne davet et, Digi-Battle'a koy al Digimon'un oldu.
Örnek
1-SnowGoburimon'u yakalamak istiyorum mesela. "Skateboard" aldım. (Tabi DemiDevimon'u seçmişsem. Oradaki itemcilerden alıyorum.)
2-SCSI Domain'e girdim.
3-Bir alana girdim, önümde 3-4 adım ilerde SnowGoburimon var. Onun yanında da Betamon var. Ben S.Goburimon'u yakalıcam. Sonra hiç hareket etmedim, kareye bastım. Betamon'a işaret etti. (Normalde SnowGoburimon'a işaret eder. Ama ben yardım için.) Sonra ben de Betamon'u yakalamıcam dedim. Sonra Sol'a bastım bi kere. SnowGoburimon'a geldi.
4-Sonra X'e bastım. Orada HP-Rom, MP-Rom ve Skateboard var. Ben Skateboard'ı seçtim. Sonra SnowGoburimon'un üstünde kocaman pembe kalp oldu. (1 kerede olmazsa hep denersiniz.)
5-SnowGoburimon'u dövdüm.
6-Şimdi tek kişi ya yakalanır. Çok kişi mesela. Mesela şu takımlar var. SnowAgumon, ToyAgumon, ClearAgumon. Mesela ben SnowAgumon istiyom. İlk önce ClearAgumon'u öldürmem gerek. Sonra ToyAgumon, sonra SnowAgumon. (Ama diğerlerine zarar vermeyin. ClearAgumon'u öldürüyosunuz mesela, diğerlerine bir atış yapmayın. Teker teker anladınız mı?)
7-Öldükten sonra oyun, "Partyne davet etmek istiyomusun diye sorar." sen de evet de. Sonra Menüye gir. Orda sağ en üst köşede Digi-Line'dı galiba, o var. Ona bas, Digimon'ları seç şimdi Digimon oldu işte.
-------------
---- 6 saat 2 dakika sonra eklendi ----
Bende Digimon fanatiği olarak bütün oyunlarını oynadım, bilirim, şu an hala DW2 oynuyorum ama 1. oyun bambaşka. 1. oyun gibi bir oyun daha yeryüzünde görmedim. Multiplayer da adam gibi olduğu için benim oyum DW1 için. En güzeli DW1. DW2 nin Multiplayer rezalet!
Şu adamlar yeni seri çıkartacaklarına şu DW1 ve DW2 ye geri dönüp iyice geliştirsinler isterim.[/quote]
aynen katılıyorum
digimonworld 1 in tek eksiÄŸi mega formlar yoktu ah bi olsa:D