|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 18 Mar 2010, 07:32
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 9 mesaj ] |
|
|
PSX - Metal Gear Solid:Special Missions
| Yazar |
Mesaj |
|
jin kazama
Siyah KuÅŸak
|
 PSX - Metal Gear Solid:Special Missions
Tip:PAL
Dil:İngilizce
Format:BIN/CUE
Zipli Boyut:314 MB
Normal Boyut:493 MB
Rar Pass:http://snesorama.us
|
| 07 Åžub 2008, 23:37 |
|
 |
|
FrozenTheCommando
Beyaz KuÅŸak
|
 Re: PSX - Metal Gear Solid:Special Missions
Oyun çok güzel açılıyor ama şunu söylüyor: Please insert cd1 Oyun cd istiyor...
_________________ Eğer oyun sana gıcıklık yapıyorsa, sende onun canına oku!
|
| 19 Kas 2008, 16:01 |
|
 |
|
bigboss76
YeÅŸil KuÅŸak
|
Bu versiyon MGS VR misson dan ve orjinal MGS Solid den farklı görevlermi içeriyor biraz bilgi verebilirmisin
| 25 Ara 2008, 15:57 |
|
 |
|
drakengard
YeÅŸil KuÅŸak
Kayıt: 18 Tem 2006, 20:27 Mesajlar: 34 Konum: Mersin, TÜRKİYE
|
Frozen the Commando imzaan hiç de Türk toplumunun genel ahlakına uyan bir tarzda değil düzletirsen seviniriz aslında bu uyarıyı benim değil Scorpion gibi adminlerin yapması gerekirdi ama galiba yeteri kadar İNGİLİZCE bilmiyorlar...Eğer isterlerse onlar için bu imzanın cevirisini de yapabilirim. o yüzden lütfen biraz dikkat. Batının sadece yararlı yönlerini alalım bırakalım da onlar Mthrfckr olsunlar biz değiL... SAYGILARIMLA.
_________________ Kendi hatalarınıza gülüp geçebilirsiniz, ömrünüz daha uzun olur derler. Fakat sakın bunu başkaları için de yapmayın: ÖMRÜNÜZ KISALABİLİR
|
| 18 Nis 2009, 11:38 |
|
 |
|
FrozenTheCommando
Beyaz KuÅŸak
|
drakengard, çok haklı bir tespit yapmışsınız uyandırdığınız için teşekkürler hemen değiştiriyorum... Yanlış anlaşılmasın imzamdaki amaç oyunlarda hile kullanımını destekliyor sadece 
|
| 16 May 2009, 12:52 |
|
 |
|
drakengard
YeÅŸil KuÅŸak
Kayıt: 18 Tem 2006, 20:27 Mesajlar: 34 Konum: Mersin, TÜRKİYE
|
FrozenTheCommando yazdı: drakengard, çok haklı bir tespit yapmışsınız uyandırdığınız için teşekkürler hemen değiştiriyorum... Yanlış anlaşılmasın imzamdaki amaç oyunlarda hile kullanımını destekliyor sadece  Göstermiş olduğunuz duyarlılık için cok teşekkür ediyorum gerçekten sizin gibi arkadaşım olsun isterdim neyse umarım Allahın da izniyle karşılaşırız neyse size kolay gelsin memnuniyetimi belirtmek istedim sadece. 
_________________ Kendi hatalarınıza gülüp geçebilirsiniz, ömrünüz daha uzun olur derler. Fakat sakın bunu başkaları için de yapmayın: ÖMRÜNÜZ KISALABİLİR
|
| 30 May 2009, 23:15 |
|
 |
|
35ımha
Samuray
Kayıt: 20 May 2009, 10:58 Mesajlar: 1466 Konum: pc nin başında
|
eline salık güzel oyun
_________________ §§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§__§§§_§§§_§§§___§§§_§§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§___§§§_§§§_§§§_______§§§_§§§__§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§§§§___§§§____§§§____§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§__§§§__§§§_§§§__§§§____§§§____§§§ ___§§§____§§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§__§§§_§§§____§§§____§§§§§§§

|
| 30 May 2009, 23:17 |
|
 |
|
FrozenTheCommando
Beyaz KuÅŸak
|
drakengard yazdı: FrozenTheCommando yazdı: drakengard, çok haklı bir tespit yapmışsınız uyandırdığınız için teşekkürler hemen değiştiriyorum... Yanlış anlaşılmasın imzamdaki amaç oyunlarda hile kullanımını destekliyor sadece  Göstermiş olduğunuz duyarlılık için cok teşekkür ediyorum gerçekten sizin gibi arkadaşım olsun isterdim neyse umarım Allahın da izniyle karşılaşırız neyse size kolay gelsin memnuniyetimi belirtmek istedim sadece.  Ayıpsın arkadaşım ya; kardeşimsin  Allah hepimizin yardımcısı olsun şu üni falan bitsin dağları devirecem... Siteye arada bir yeni oyun varmı diye giriyorum o yüzden cevaplarım geç geliyor 
|
| 02 Tem 2009, 17:21 |
|
 |
|
xmahonix
Samuray
Kayıt: 08 Ağu 2009, 22:25 Mesajlar: 788 Konum: Uykusuz Gecelerdeyim...
|
evet malesef cd 1 diyor
_________________ Ps2 Oyunlarını Bilgisayarında Oyna Buradan.. Oto Modem Resetlemeli Rapidshare Sömürücü+Resimli Anlatım.. Eset Nod 32 Antivirus Türkçe+Lisanslı Kullanım Son Versiyon..
|
| 14 AÄŸu 2009, 18:48 |
|
 |
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 9 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|