PSX - Jackie Chan Stuntmaster [NTSC-U]
| Author | Message |
| Muthaphukkin Kara Kuşak Joined: 18 Jul 2009, 12:46 Posts: 600 Location: Compton, CA |  Re: PSX - Jackie Chan Stuntmaster hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biri.eskiden psx de her gün bu oyunu oynardım playstation ı bile bozmuştum bu oyunu oynarken  sabah açmıştım oyunu öğlen e kadar bitirmiştim bittikten sonra hemen başa alıp bi daha oynamaya başladım bitircektim yine, akşama doğru 5-6 gibi ps bozulmuştu çok oynamaktan, ama pişman değilim hehe  bazen ps2 ye takıp nostalji yapıom hala da eskisi gibi çok eğlenceli geliyor  _________________ PSN: THUGSTER-187
|
| 23 Jul 2009, 13:50 | |
 |
| berkerhur Mavi Kuşak Joined: 06 Jul 2009, 01:15 Posts: 107 Location: UL†!Ma ONL!N£ |  Re: PSX - Jackie Chan Stuntmaster _________________
Her Joistik Neden Bir Gün Bozulmanın
Ve Konsola Takıldıgında Çalışmamanın Yolunda İlerler           
Daha Kalitelisi Üretilmeli 
Komedy Ya IMMORTALIFB Foruma Bunu wrote: -ayda iki milyar kazanmak istermisin ? -tabi isterim !!! -aya git o zaman -Ahmet çok üşüdüm -üşüdüysen üstüne Google Earth puahahah 
İnternetten Babam Çıksa Download Ederim...!
|
| 23 Jul 2009, 17:02 | |
 |
| Muthaphukkin Kara Kuşak Joined: 18 Jul 2009, 12:46 Posts: 600 Location: Compton, CA |  Re: PSX - Jackie Chan Stuntmaster benim de 2 kere cd bozuldu..şuan elimde bir sürü jackie chan stuntmaster var indirdiğimi çoğaltıp saklıyorum hehe  _________________ PSN: THUGSTER-187
|
| 23 Jul 2009, 21:55 | |
 |
| jeetkunedo21 Acemi Joined: 20 Mar 2010, 00:14 Posts: 1 |  Re: PSX - Jackie Chan Stuntmaster ARKADAŞLAR NE OLUR YARDIM EDİN!!!!!!!! ben bu oyunu bitirdim büyükbabayı kurtardım.factory level 3 ten sonra büyük patronu yendim oynun bittiğini söyledi. ama youtube ' tan vidyolara baktım shaolin diye bölüm var . o bölüm niçin bende açılmadı.youtube 'ta shaolin bölümüne baktığımda ortadaki sandıklarda kapı açılıyor . bende neden açılmadı.............ve ben bu oyunu emulatorde oynuyorum. PS1 'İM varken bu oyundan haberim yoktu.gerçek ten PS1 'İN EN İYİ OYUNUDUR. HELAL OLSUN JECKİE CHAN 'e........VE AYRICA TÜM EJDERHALAR HİLESİ BENDE OLMUYOR..........YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.......
|
| 20 Mar 2010, 00:29 | |
 |
| unknown akuma Beyaz Kuşak Joined: 18 Mar 2010, 22:04 Posts: 24 |  Re: PSX - Jackie Chan Stuntmaster bncede mükemmel bir oyun bn bu oyunda antreman bölümü açtım çine gidiyo ordakilerle felan dövüşüyo antremanın sonun da snde 20 altın ejder maskesi istiyo eğer toplarsan oyunun yapılışını gösteriyo ha bi de oyun bittikten sonra aynı filmindekiler gibi kamera arkaları da var mıdwayin yaptığı en iyi oyunlardan birisi bnce
|
| 20 Mar 2010, 23:24 | |
 |
| bynoname Kahverengi KuÅŸak Joined: 16 Feb 2010, 01:45 Posts: 225 Location: Paradise Of Lost Birds |  Re: PSX - Jackie Chan Stuntmaster Linkler silinmis.  _________________
Ben yakın sen uzak, Ya sen Yakınlarımda, Ben Irak.. Ansızın Sızım Yakardı En Derinden.. Sana Hem Kavuşmam Elzem, Ben Bu Yangını Söndürmem!       Her Hakkım Saklıdır ® | l | lllll| lll||lll || llll ²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
|
| 30 Mar 2010, 01:22 | |
 |
| unknown akuma Beyaz Kuşak Joined: 18 Mar 2010, 22:04 Posts: 24 |  Re: PSX - Jackie Chan Stuntmaster ben başka yerden indirdim ama bağlantısını hatırlamıyorum 
|
| 30 Mar 2010, 18:14 | |
 |
| oÄŸuzhan 12 Moderator Joined: 19 Aug 2008, 20:29 Posts: 3053 Location: Samsun |  Re: PSX - Jackie Chan Stuntmaster [NTSC-U] Linkler yenilendi.
|
| 30 Mar 2010, 22:10 | |
 |
| bynoname Kahverengi KuÅŸak Joined: 16 Feb 2010, 01:45 Posts: 225 Location: Paradise Of Lost Birds |  Re: PSX - Jackie Chan Stuntmaster [NTSC-U] oÄŸuzhan 12 wrote: Linkler yenilendi. indiriyorum. Psp icin yapicam bakalim bu calisicakmi. Heryerde aradim psp icin calisan oyunu yok. _________________
Ben yakın sen uzak, Ya sen Yakınlarımda, Ben Irak.. Ansızın Sızım Yakardı En Derinden.. Sana Hem Kavuşmam Elzem, Ben Bu Yangını Söndürmem!       Her Hakkım Saklıdır ® | l | lllll| lll||lll || llll ²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
|
| 31 Mar 2010, 00:26 | |
 |
| mertigci Acemi Joined: 09 Jul 2010, 11:36 Posts: 1 |  Re: PSX - Jackie Chan Stuntmaster [NTSC-U] kardes sifrede bi hata var herlde onun sifreyi bidaha yazarmsn sna zamet
|
| 11 Jul 2010, 15:42 | |
 |
|