Paylaşım için Teşekkürler Güzel Bir Oyun Fakat Ben Garanti Bir Yerde Hata Yaptım Bitmedi Oyun Sinir Oldum Cd Kırdımö Yinede Teşekkürler
Komedy Ya IMMORTALIFB Foruma Bunu wrote:
-ayda iki milyar kazanmak istermisin ? -tabi isterim !!! -aya git o zaman
-Ahmet çok üşüdüm -üşüdüysen üstüne Google Earth puahahah
İnternetten Babam Çıksa Download Ederim...!
11 Jul 2009, 16:27
oÄŸuzhan 12
Moderator
Re: PSX - Jackie Chan Stuntmaster
Evet iyi bir oyun.Uçan tekme,yumruk... falan hepsi var.Ben bitirmiştim bu oyunu.Tavsiye ederim.
11 Jul 2009, 17:42
MyCn
Beyaz KuÅŸak
Zamanında ps de oynadığım en zevkli oyunlardan biriydi...Trenden trene atlamalı bölümü geçene kadar canım çıkmıştı. ...Bazı konuşmalar Türkçe gibi algılanıyor mesela aşçıyla dövüşüceğimiz yerde girerken mis kokuyo gibi bişey diyo ama miss cookie diyor sanırım
arkadaşarl bana bu oyun acil lazım Jackie Chan Stuntmaster Mortal Kombat Mythologies Sub-Zero Mortal Kombat 3 - 3 ultimate Mortal kombat Special Forces jax Mortal kombat 4 3 in 1 Mortal Kombat Trilogy bunlar acil lazım bana bunları upload ederseniz sevinirim.
Jackie Chan Stuntmaster Demişsin Ama O Konuya Yazmışsın Forum Kurallarına Ufak Bir Göz Gezdir Derim (Bence Tabi Sana Kalmış) Neyse Yardımcı Olayım Bir kere Bu Aradığın Oyunların Çoğu Forumda Var Konu Başlığı Aratarak Bulabilirsin Zahmet Etme Diyerek Ben Aratıp Linkleri Veriyorum Mortal Kombat Mythologies Sub-Zero Mortal Kombat 3 Mortal kombat Special Forces Mortal kombat 4 3 İn 1 Olarak Bu Oyunu Bende Bulamadım Mortal Kombat Trilogy İyi Oyunlar "smd2010"
Komedy Ya IMMORTALIFB Foruma Bunu wrote:
-ayda iki milyar kazanmak istermisin ? -tabi isterim !!! -aya git o zaman
-Ahmet çok üşüdüm -üşüdüysen üstüne Google Earth puahahah
İnternetten Babam Çıksa Download Ederim...!
19 Jul 2009, 05:22
Vergil25
Kahverengi KuÅŸak
Mükemmel bi oyun en son bişey topluyoduk tam hatırlamıyorum o topladıgımız şeylerle girebiliyoduk görevlere oraya kadar gelmiştim savem gitti bidahada oynamadım.
19 Jul 2009, 09:26
oÄŸuzhan 12
Moderator
smd2010 wrote:
arkadaşarl bana bu oyun acil lazım Jackie Chan Stuntmaster Mortal Kombat Mythologies Sub-Zero Mortal Kombat 3 - 3 ultimate Mortal kombat Special Forces jax Mortal kombat 4 3 in 1 Mortal Kombat Trilogy bunlar acil lazım bana bunları upload ederseniz sevinirim.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum