Arkadaşlar bu emulatör benim en sevdiğim psx emulatörü sevmemin nedeni de psx i aratmıyor,hiç uğraştırmadan tüm oyunları açar ayar da gerektirmez. Özellikle 2D oyunlar için bu emulatörü öneririm.
Emulatörü indirdikten sonra rardan çıkan klasörde resimdeki işaretlediğim exe yi tıklayın
Çıkan ekranda ''File''ı tıklayın ''Insert CD Image''bin,iso ve bu tür formatları açar,''Insert CD Drive''psx oyun cd nizi bilgisayarınıza takarak oynamanızı sağlar
Mesela ben ''Insert CD Image'' den okutayım ''Insert CD Image'' i tıkladıktan sonra oyunu gösterin
Oyuna çift tıklayın ve sonuç
Ben CD den okutmak istiyorum nasıl yaparım?
''Insert CD Drive'' ı tıkladıktan sonra alttaki resimde işaretlediğim yeri tıklayın ve tamam ı tıklayın
Ayarlayabildiğim(en iyisi bu oluyo)klavye tuşları: Oyun Tuşları: q-w-e-r-s-z-x-boşluk tuşu Yön Tuşları: Klavyenizin Yön Tuşları Select: Left Shift(Enter ın yanındaki) Start: (Enter)
psxfin emü den hata aldım unhandled exception save a crash down diye
05 Jun 2010, 17:48
M.P
Kara KuÅŸak
Re: PSXfin Emulatoru Sorunsuz Oynamak İçin
Klavyede "a" ve "d" tuşlarını kullanamıyor muyuz? Bir şey atayayım diye uğraşıyorum ama olmuyor.
12 Jun 2010, 23:31
_GSL_
Mavi KuÅŸak
epsxfin daha güzel ben tam olarak anlattım konuma bakın artık onda siyah ekran artmıcaktır sorunu çözmüş bulunuyorum ben konumu yazdım ordan bakın
23 Jun 2010, 19:49
parkan
Acemi
bu emulatör oyunlarda sorunsuz çalışıyor da tek sıkıntı görüntü kalitesi düşük video kalite ayarı yapma imkanın yok. epsxe 1.6 en iyi sorunsuz çalışan emulatör 1.7 si kitlemeler yapıyor 3 nüde denedim. epsxe 1.6 da ayarı güzel tuturduna gerçek PlayStation'u aratmıyo
24 Jun 2010, 10:02
kadirdemir
Acemi
bu içine ettigimin emılatörunde oyundan cık dıyorum yıne oyunda kalıyo ne dandık bıseymıs bu ya oyunlardan adam akıllı cıkmıyo resıdent evıldan
15 Jul 2010, 14:07
calimero
Acemi
arkadaşlar emulatörde usb joystickin yön tuşlarını kullanamıyorum acaba bunun bi ayarı varmı tamamen jostick ile oynayabilmenin bilen bi arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim
24 Jul 2010, 16:57
ben efsaneyim
Samuray
kl ayarından joystick diye seçenek olması lazım onu seçiyormusun ?
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum