Re: PSX - Batman of the Future - Return of the Joker
tomb_raider wrote:
Ağzını topla arkadaşım burası köy kahvesi değil...Büyük harflerle yazmak yasak , ayrıca hem bedava oyun indiriyorsun , hemde çalışmıyor diye kafa şişiriyorsun...
Öncelikler oyunu emulatordemi PS konsolundamı oynamaya çalışıyorsun ? PS konsolunda oynayacaksan doğru şekilde CD ye çektinmi ? Belkide problem sendedir
Bak adamım ben bu oyunu indirmem 4 saatimi aldı internetim yavaş olduğu bir gündü ve emeğim boşa gitti bu devirde herşey para değil emeğim pırr uçtu ayrıca kotalı bir internetim var internette yaptığım herşey yazılıyor bardağı dolduruyor insanın moralini bozmayın derim
yinede thank you
_________________ (Naruto)
KoLLarımı Koparırsa ÖLümüne TekmeLerim Bacaklarımı Koparırsa ÖLümüne Isırırım Kafamı Koparırsa GözLerimi Dikip Bakarım Gözlerimi Çıkarırsa Onu Mezarımdan LanetLerim Ne OLursa OLsun Sasuke'yi Orochimaru'nun ELinde Kurtaracağım
24 Oct 2009, 09:07
bekir akkulakkk
Siyah KuÅŸak
Linkler ölmüş yenilermisiniz....
06 Jun 2010, 16:43
ben efsaneyim
Samuray
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
06 Jun 2010, 19:46
bekir akkulakkk
Siyah KuÅŸak
Bazı bilgisayarlarda download dediğin zaman birşey çıkar kaydet diye ister masa üstüne ister başka biyere bazılarıda çıkmaz direk kayıt eder işte direk kayıt edenler zaten oynayamaz çünkü arızalı link... ben de mesela kaydet diye brşey bile çıkmıyor. Şöyle bir örnek vereyim bu konu ile ilgili. Street fighter ex 2 plus. arkadaşın bilgisayarında indirdim eve geldim kurdum ama winrardan çıkartırken part 4 ve 6 hatalı diyor.herhalde inerken oldu dedim kendim part 4 ve 6 yı indirmeye çalıştım buradan ama aynen bu betmenin linki gibi oluyordu yani inmiyor kaydet diye birşey çıkmıyor. ama street fighterda halbuki part 1 part 2 felan denedim gayet normal iniyor 4 ve 6 inmiyordu. Ama orada indi dicek olursanızda durum ortada.Orada kaydet diye birşey çıkmıyor direk atıyor bilgisayarın önceden belirlenmiş biryere bununda tek zararıkota kaybı oluyor boşuna indirmiş oluyorsun.Boşuna indirmek yerine hiç indirmiyor demek istediğim bu...
06 Jun 2010, 20:07
EviL_WaRRİoR95
Beyaz KuÅŸak
Benim kullandığım ve şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadığım tek emu psxfin. herkese öneriyorum. Bence Onunla bi dene blackerback...
_________________ Taşı Kıran Suyun Gücü Değil;Damlalarının Sürekliliğidir...
EwiL WaRRioR...
06 Jun 2010, 20:27
bekir akkulakkk
Siyah KuÅŸak
Çok kıl oyun yaw
13 Jun 2010, 13:11
blackerback
Beyaz KuÅŸak
beylr oyunu bu linklerden indirip çalıştıran varsa söylesin
beyler oyun çalışıyor fakat espxe ile açılmıyor plugin ile deneyin
_________________ (Naruto)
KoLLarımı Koparırsa ÖLümüne TekmeLerim Bacaklarımı Koparırsa ÖLümüne Isırırım Kafamı Koparırsa GözLerimi Dikip Bakarım Gözlerimi Çıkarırsa Onu Mezarımdan LanetLerim Ne OLursa OLsun Sasuke'yi Orochimaru'nun ELinde Kurtaracağım
06 Jul 2010, 11:09
UmR_09
Kara KuÅŸak
Joined: 07 Mar 2010, 21:00 Posts: 589 Location: Mutsu Province
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum