Joined: 23 Aug 2006, 01:09 Posts: 1021 Location: Trabzon,istanbul (Almanya)
Re: PSX - Final Fantasy VII
yaw indirdim ama kimse birsey yazmamis acaba calisiyormu simdi indirdikten sonra birde emulas epsx ugrascam off of ama indireyim en iyisi yoksa icim icimi yer :)
Bunun pspde daha önceki zamanını analtan oyununu oynuyorum orda da oyun 7 crisis core bu sarı çocuk dah orda ezik bi asker Paylaşım için teşekkürler
_________________ , seninki kaç santim? Tıkla Greenpeace ile denizlere bir katkın olsun :)
12 Jan 2009, 21:39
SonGokuU
Ninja
onuda indircem insallah... :)= az önce rivals schools diye oyun indirdim psx emulesi var onda calisti yalniz bu epsx degil baska bir emulator nasil birseyse hosuma gitti.. onunla denicem insallah olur bunu... bu partlari zaten indirmek canimi cikarcak ama dur bakalim...
yaw indirdim ama kimse birsey yazmamis acaba calisiyormu simdi indirdikten sonra birde emulas epsx ugrascam off of ama indireyim en iyisi yoksa icim icimi yer :)
Ben bu oyunu çektim ve çalıştırdım.Hatta oyunuda bitirdim hiçbiryerinde sorun çıkarmadı.
Informer wrote:
SonGokuU wrote:
Ben bu oyunu çektim ve çalıştırdım.Hatta oyunuda bitirdim hiçbiryerinde sorun çıkarmadı.
bunu duyduguma sevindim saol bende o zaman herhangi bir ps1 emulatoruyla acmaya calisirim artik insallah dedigin gibidir ya bu arada bildgin bu oyunu sorunsuz calistiran bir ps1 emulatoru varmi? forumda bir yigin var ama hangisini tavsiye edersiniz?
Bak epsxe iyidir hoştur grafikleri olduğundan daha iyi gösterir ama hataları var onun takılma olabilir sana imzamda linki olan psxfin i tavsiye ederim bir de Informer geçen bi rpg de sorun yaşayıp psxeven a geçmişti yani pseven veya psxfin ikisinden birini seç derim
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum