yaa ps 1.60 emulatöründe çalıştırıyorum zaten ama takılıyo tekrar indirin bakın anlamadım neden böle oluyo
12 Dec 2007, 01:50
korayaksu61
Ninja
Arkadaşım benim imzamdaki "epsx1.6.0 ses sorunu çözüldü." linkine tıklat ilk önce benim ayarlamış olduğum epsx1.6.0 emulatörünü indir ve ayarlarınıda bu dökümana göre yaparsan oyun sorunsuz çalışır. Döküman bana ait resimli anlatım. Oradaki talimatları harfi harfiyen uygularsan bir sorun çıkmaz. En küçük bir ayrıntıyı atlarsan oyunu çalıştıramazsın. TheCrow'unda dediği gibi senin PSX cihazın bozuk. Yada farklı bir cd türü kullandığından kaynaklanabilir. Ben kendi PSX cihazımda denedim sorunsuz çalışıyor. Ben zaten bu oyunu taa Şubat ayında verdim herkes indirdi kimsede böyle bir sorun çıkmadı. Ama sen diyorsun ki takılıyor. Yanlışın var arkadaşım oyun sorunsuz çalışıyor.
12 Dec 2007, 13:03
The_Real_Funeral
Mavi KuÅŸak
Korayaksu61 ellerine sağlık .. çok klas bir çalışma .. Mortal Kombat Trilogy PSX versiyonu ile ilgilide bir çalışma bekliyorum eğer bulabilirsen .. pc versiyonundaki gibi xp yaması derdi falan olmadan sorunsuzca takılırız ..
oyunu açıyorum run iso dan .. ccd olanı no wgl extensions diye bir hata veriyor epsx emusu kapanıyor ..
_________________ I will never forget the day, I held your hand, The moment you crossed them
Last edited by The_Real_Funeral on 23 Dec 2007, 14:16, edited 1 time in total.
23 Dec 2007, 13:44
TheCrow
Ninja
The_Real_Funeral wrote:
Korayaksu61 ellerine sağlık .. çok klas bir çalışma .. Mortal Kombat Trilogy PSX versiyonu ile ilgilide bir çalışma bekliyorum eğer bulabilirsen .. pc versiyonundaki gibi xp yaması derdi falan olmadan sorunsuzca takılırız ..
Mortal Kombat Trilogy PSX e BURADAN ulaÅŸabilirsin
23 Dec 2007, 14:02
The_Real_Funeral
Mavi KuÅŸak
the crow büyüksün
yalnız sub-zero da neden no wgl extensions hatası alıyorum oyunu bir türlü açamadım .. ayarlar falan hepsi söylenildiği gibi .. ama açılmıyor nedense
_________________ I will never forget the day, I held your hand, The moment you crossed them
23 Dec 2007, 14:18
TheCrow
Ninja
The_Real_Funeral wrote:
the crow büyüksün
yalnız sub-zero da neden no wgl extensions hatası alıyorum oyunu bir türlü açamadım .. ayarlar falan hepsi söylenildiği gibi .. ama açılmıyor nedense
Hatanı resimlersen daha iyi anlayabiliriz sorununu
23 Dec 2007, 14:21
The_Real_Funeral
Mavi KuÅŸak
sanırım openGL2 ile falan alakalı bir uyumsuzluk .. yada dosya uzantısı bin, iso vb olmadığı içinde olabilir .. anlamadım gitti ..
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum