1 - İlk önce emülatörü çalıştırdığımızda karşımıza çıkan menüde Config bölümünden Video ya girin .. ordan resimdede işaretlediğim gibi ''Pete's D3D Driver 1.76 yı seçtikten sonra altta yazan ''Configure'' ye tıklayın ..
2 - Configure ye tıkladığımız zaman karşımıza aynen böyle bir pencere gelicek .. tüm kutucukları benim işaretlediğim gibi işaretlerseniz benim aldığım grafik ve ses kalitesinin aynısını elde edersiniz [tabi pc niz D3D ile performans veriyorsa geçerli bu dediklerim, herkesde tutucak diye bir kaide yok bazıları OpenGL ile çalıştırmayı başarır bazıları D3D ile plug-in leri deneyip bulmalısınız].. karşılarında hangi seçeneklerin işaretli olduğuna ve hangi kutucukların işaretlenip hangilerinin boş bırakıldığına dikkat edin ..
3 - Configure a tıkladığımız zaman en üst sol köşede ''Select Device'' diye bir seçenek var ona tıkladığınız zaman larşına küçük bir pencere gelicek ordaki iki kutucuğuda işaretleyin benim yaptığım gibi ..
4 - Configure menüsünde ayrıca en alt sol köşede ''Special Game Fixes'' diye bir kutucuk var onun karşısındaki üzerinde 4 nokta olan kutucuğa tıklayın karşınıza çıkan pencereden en üst iki tercihi işaretleyin.. resimde yaptığım gibi ..
Video ayarları için bu kadar tavsiyelerim ...
Ses ayarları için ise aynen Koray arkadaşımızın dediklerini yaptım ama buraya birkez daha resimli olarak koyayım kolaylık olsun ..
Ses ayarları için ise yine Emulatör ün menüsünden Comfig e tıklayıp u sefer sound a gireceksiniz ordan plug-in olarak ''ePSXe SPU core 1.5.2.'' yi tercih edip aşağıda işaretli olan 3 kutucuğu seçeceksiniz ayrı configure falan demenize gerek yok .. Ses plug-in tercihide bu kadar ..
bende bunları yaptıktan sonra oyun gördüğümüz gibi çalışıyor .. benim ayarlarım bu kadar ama eğer bunları yapıncada olmazsa dğer plug-in leri deneyin onların ayarları ile oynayın herkesin bilgisayarı farklı özelliklere sahip o yüzden en uygun olanı bulup denemek gerekli .. hepinize kolay gelsin ..