Forumda Ara:
It is currently 12 Feb 2012, 07:29

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 PSX - Mortal Kombat Mythologies Sub-Zero 
Author Message
Ninja
Ninja

The_Real_Funeral ayarları bu dökümana göre yaparsan sorunsuz çalışır. Yalnız emulatörü indir öyle ayarlarını yap. .img adlı resim dosyasına tıklatınca oyun açlıacaktır. Verdiğim dökümandaki talimatları aynen yap en küçük bir ayrıntıyı atlarsan oyunu çalıştıramazsın.

http://www.trfighters.net/forum/epsx160 ... 14155.html

Not: .img adlı resim dosyasına diyince sakın yanlış anlama boyutu büyük olan dosyayı seçeceksin. 513 MB olan dosyayı seçeceksin. Kapak resim dosyasını değil.

23 Dec 2007, 16:51
Profile ICQ YIM WWW
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

no wgl extentions diyor ve emulator hata verip kapanıyor
:(

harfiyen yaptım dediklerinide

23 Dec 2007, 17:29
Profile WWW
Ninja
Ninja

Ya arkadaşım senide mağdur durumda bırakmak olmaz ama bende gayet iyi çalışıyor. Kanıtınıda yolluyorum sana. Benim emulatörü indirdin ama senin bilgisayar da sistem karışıklığı yaşadı herhalde oysa bende hata vermiyor. Belki bilgisayarını formatlayıp tekrar epsx1.6.0 emulatörünü kurarsan sorunsuz çalışır.

Image

Last edited by korayaksu61 on 24 Dec 2007, 12:51, edited 1 time in total.

23 Dec 2007, 17:45
Profile ICQ YIM WWW
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

Pete's D3D seçerek açıp çalıştırdım oyunu .. Opengl kabul etmiyor benim pc nedense Zinc dede aynı sorun olmuştu millet OpenGl oynarken ben D3D de tam performans almıştım .. burdada aynısı oldu benim pc ile alakalı bir durum sanırım .. neyse Koray eline emeğine sağlık kardeş .. süper bir oyun oynuyorum sayende .. bu arada oyunu çalıştıramayan olursa buraya yazsın D3D ayarlarımı yollarım ..

23 Dec 2007, 18:10
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

yollasanya , cdye yazıp makinede oynamıyoz emulatörde oynuyoruz bi de senin yaptığın ayarları yapalım

24 Dec 2007, 11:51
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

burdan indirip deneyin bide bende sorunsuz çalıştı bi ara denemiştim.

24 Dec 2007, 12:11
Profile
Yönetici
Yönetici

O verdiğin link Nintendo64 için arkadaşlar psx emülatöründe sorun yaşıyorlar.Aslında emülatörün video,ses ve bios ayarlarını değiştirerek deneme yanılma yoluyla pek çok oyunu çalıştırabilirler.Her bilgisayarın konfigürasyonu farklı,emülatörün de ayarının ona göre yapılması gerekiyor.

24 Dec 2007, 12:28
Profile WWW
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

1 - İlk önce emülatörü çalıştırdığımızda karşımıza çıkan menüde Config bölümünden Video ya girin .. ordan resimdede işaretlediğim gibi ''Pete's D3D Driver 1.76 yı seçtikten sonra altta yazan ''Configure'' ye tıklayın ..

Image

2 - Configure ye tıkladığımız zaman karşımıza aynen böyle bir pencere gelicek .. tüm kutucukları benim işaretlediğim gibi işaretlerseniz benim aldığım grafik ve ses kalitesinin aynısını elde edersiniz [tabi pc niz D3D ile performans veriyorsa geçerli bu dediklerim, herkesde tutucak diye bir kaide yok bazıları OpenGL ile çalıştırmayı başarır bazıları D3D ile plug-in leri deneyip bulmalısınız].. karşılarında hangi seçeneklerin işaretli olduğuna ve hangi kutucukların işaretlenip hangilerinin boş bırakıldığına dikkat edin ..

Image

3 - Configure a tıkladığımız zaman en üst sol köşede ''Select Device'' diye bir seçenek var ona tıkladığınız zaman larşına küçük bir pencere gelicek ordaki iki kutucuğuda işaretleyin benim yaptığım gibi ..

Image

4 - Configure menüsünde ayrıca en alt sol köşede ''Special Game Fixes'' diye bir kutucuk var onun karşısındaki üzerinde 4 nokta olan kutucuğa tıklayın karşınıza çıkan pencereden en üst iki tercihi işaretleyin.. resimde yaptığım gibi ..

Video ayarları için bu kadar tavsiyelerim ...

Ses ayarları için ise aynen Koray arkadaşımızın dediklerini yaptım ama buraya birkez daha resimli olarak koyayım kolaylık olsun ..

Image

Ses ayarları için ise yine Emulatör ün menüsünden Comfig e tıklayıp u sefer sound a gireceksiniz ordan plug-in olarak ''ePSXe SPU core 1.5.2.'' yi tercih edip aşağıda işaretli olan 3 kutucuğu seçeceksiniz ayrı configure falan demenize gerek yok .. Ses plug-in tercihide bu kadar ..

Image

bende bunları yaptıktan sonra oyun gördüğümüz gibi çalışıyor .. benim ayarlarım bu kadar ama eğer bunları yapıncada olmazsa dğer plug-in leri deneyin onların ayarları ile oynayın herkesin bilgisayarı farklı özelliklere sahip o yüzden en uygun olanı bulup denemek gerekli .. hepinize kolay gelsin ..

24 Dec 2007, 12:31
Profile WWW
Ninja
Ninja

The_Real_Funeral helal olsun sana be bak çalıştırabilen nasıl çalıştırıyor. Ama işin en ilginç olanı ne biliyormusun benim video ayarım Pete's OpenGL2 Driver 2.8 seçerek çalışıyor. Ama seninkisinde niye çalışmadı ona hayretler içinde kaldım. Hakero (Turkish Boy)'da aynı sorunu yaşıyordu. Bu arkadaşımıza yardım ettiğin için teşekkür ederim sana. Bakalım onunkinde de sorunsuz çalışacak mı bu ayarda? :-)

24 Dec 2007, 13:36
Profile ICQ YIM WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

noobsaibot23 wrote:

O verdiğin link Nintendo64 için arkadaşlar psx emülatöründe sorun yaşıyorlar.Aslında emülatörün video,ses ve bios ayarlarını değiştirerek deneme yanılma yoluyla pek çok oyunu çalıştırabilirler.Her bilgisayarın konfigürasyonu farklı,emülatörün de ayarının ona göre yapılması gerekiyor.

bende biliyom n64 oldunu isteyen onu indirip oynasın dedik sorunsuz bi ayar yapmadan çalışıyo

24 Dec 2007, 13:47
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 54 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next