Forumda Ara:
It is currently 12 Feb 2012, 07:37

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 PSX - Mortal Kombat Mythologies Sub-Zero 
Author Message
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

The_Real_Funeral saol dostum ama değişen bi şey yok hala donuyo şimdi eski ayarları tek tek geri yüklücem işim yoksa

24 Dec 2007, 13:50
Profile
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

rica ederim hakero .. ama işte herkesin pc özelliklerine uygun olan ayarlar ve plug-in ler farklılık gösteriyor .. işin dahada ilginci bu yaptığım ayarlar her oyun içinde tutmuyor :-D deneyip farklı farklı plug-in ler kullanarak çalıştırabiliyorum ama oyunları ... bu arada sana bir tavsiyem var zinc emusu kullanıyorsan ondaki ayarlarına bir bak D3D mi yoksa OpenGL mi .. hangisi ise PSX emusundada aynı ayarları seç .. ancak farklı farklı OpenGL ve D3D seçenekleri var .. bunları deneyerek ancak bulabilirsin .. başkada bir çözüm gelmiyor aklıma .. ben zinc de D3D de çalıştırdım epsx dede bi deneyeyim bakayım diye açtım ve çalıştı ..

Koray bu arada sana bi pm salıyorum .. iso için teşekkürler tekrardan .. Mortal Kombat Sub-Zero yu uzun süre sonra tekrar oynayabildim sayende ..

24 Dec 2007, 14:27
Profile WWW
Ninja
Ninja

The_Real_Funeral saol dostum ama değişen bi şey yok hala donuyo şimdi eski ayarları tek tek geri yüklücem işim yoksa

Hakero (Turkish Boy) sana şimdi bir taktik verecem ama sen buna hiç sıcak bakmıyacağını biliyorum. Ama yine de maksak seni bu durumdan mağdur bırakmamak. O yüzden sana en doğru yardımı yapacam. Gerçi vereceğim taktikte seni baya bir uğraştıran taktik ama genede sen bilirsin. Şimdi arkadaşım senin bilgisayarında sistem dosyalarında büyük bir sorun var gözlemlerime göre. Yani bilgisayarının C:\WINDOWS\system32 klasörü içinde büyük bir sorun var. Bu sorunu tek bir şekilde halledebilirsin. Çünkü çoğu bilgisayarlarda bu sorun çoktur. Kimisinin psx emulatörü çalışmaz. Nedeni şu. PSX emulatörü olduğu halde anlamadan başka bir psx emulatörü bilgisayarına indirip emulatör kurulumu yaptığı zaman. 2 aynı emulatör arasında büyük bir karışıklık olup bilgisayarın sistemide bozuluyor. O yüzden sorunu halletmen için tek bir çare var. Bilgisayarına temiz bir format çekmen. Ondan sonra benim ayarlamış olduğum emulatörün ayarlarını benim ki gibi yaparsan o oyunda sorunsuz çalışacaktır bundan eminim. Fakat dikkat et. Bilgisayarı formatladıktan sonra bilgisayarında başka bir PSX emulatör kurulu olmaması lazım. Benim ayarlamış olduğum emulatörü kur ve video, sound yani video, ses ayarlarını benim ayarlamış olduğum gibi yap. İşte o zaman bu oyun çalışacaktır. Bundan kesinlikle eminim. Eğer bu dediklerimi harfi harfiyen yaparsan hiçbir sorunla karşılaşmıyacaksın. Ama genede sen bilirsin. Maksat seni yardım etmeden bırakmak olmasın. Çok ayıp olur.

24 Dec 2007, 14:36
Profile ICQ YIM WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Abi sana helal olsun ben 13 yaşındayım eğer rapidden süresiz indirmek isteyen varsa lütfen bana başvursun çok kolay ve çok kısa bir işlemde rapidshareden istediğimiz kadar indirebiliyoruz hemde süresiz

---- 1 dakika sonra eklendi ----

ben mortal kombat hayranıyım ve Mortal Kombat Vs Street fighterın oyununu arıyorum onuda upload ederseniz sevirim

04 Jan 2008, 15:02
Profile WWW
Ninja
Ninja

Abi sana helal olsun ben 13 yaşındayım eğer rapidden süresiz indirmek isteyen varsa lütfen bana başvursun çok kolay ve çok kısa bir işlemde rapidshareden istediğimiz kadar indirebiliyoruz hemde süresiz.

Arkadaşım msn adresin varsa MSN'de görüşelim çünkü bende bu konu ile ilgileniyorum. Bir şekilde nasıl süresiz indirildiğini bize de söyle bizde bilelim.

04 Jan 2008, 17:37
Profile ICQ YIM WWW
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

yani cidden böyle birşey varsa buraya yazılsaya :-D

05 Jan 2008, 18:40
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

halka_234@hotmail.com bu arada rapidshare kapandı :D talihsiziz biz yaff
tamda mk vs sf yi bulmuÅŸtum :D:D:D:D :roll: :-x

arkadaşlar bu soruna çözüm yokmu artık indirme denilen bir şey yoqmu alemin indirme kralı rapidshare KAPANDI AÇILMAYACAKMI

---- 38 saniye sonra eklendi ----

bize bir çözüm lasımm

---- 2 dakika sonra eklendi ----

süresiz indirme şöyle oluyordu.1 partı indirdikten sonra rest tuşuna basacaktık ve internetin gelmesini bekleyecektik rapide girecektik baktığımızda kaç dakika bekleyeceğimiz yok sadece geri sayım başlayacaktı :(

modemdeki rest tuÅŸu haa

20 Jan 2008, 11:56
Profile WWW
Ninja
Ninja

Arkadaşım rapidshare.com çoktan açıldı. Dün akşamdan itibaren. Haberin yok mu senin? :D

20 Jan 2008, 11:58
Profile ICQ YIM WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

20 Jan 2008, 12:01
Profile WWW
Ninja
Ninja

süresiz indirme şöyle oluyordu.1 partı indirdikten sonra rest tuşuna basacaktık ve internetin gelmesini bekleyecektik rapide girecektik baktığımızda kaç dakika bekleyeceğimiz yok sadece geri sayım başlayacaktı :(

O kadarını bende biliyorum arkadaşım daha doğrusu çoğu kişi biliyor. Sen "süresiz indirme" diyince bende zannettim ki anında dosya indirmekten falan behsediyorsun. :-D

20 Jan 2008, 12:04
Profile ICQ YIM WWW
Post new topic Reply to topic   [ 54 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next