|
It is currently 15 Feb 2012, 12:55
|
View unanswered posts | View active topics
| Author | Message | | kof_delisi Mavi Kuşak Joined: 23 Jul 2009, 13:04 Posts: 111 Location: NEO-GEO CAPCOM |  Iori ve Kyo IORI ve KYO Neden Düşman?
1800 yıl önce japonyada apansızın 8 başlı bir ejderha belirdi.japon mitolojisinde bu ejderhaya OROCHİ denir.ejderha kendilerini eğlendirmezse köyleri yakacağını söyledi.bunun üzerine 8 köyden 8 güzel kız orochi yi eğlendirmek için yanına yollandı.fakat 8. kızın sevgilis bu durumu hazmedemedi ve 3 köyün liderini biraraya getirip,orochi yi yok etmeye karar verdi.Bu 3 köy Kusanagi,Yaganagi,Kagura'ydı.Orochi sarhoşken,ansızın saldırdılar,Yaganagi Orochi'yi tuttu,Kusanagi kılıcıyla kesti ve Kagura'da bu gücü kitledi.Zaferden sonra Kusanagi'ler ve Yaganagi'ler arasında müthiş bir dostluk kuruldu ve birlikte kendilerine özgü dövüş stilleri geliştirdiler.Köylüler yeni lider olarak kendilerine Kusanagi'yi seçtiler.Fakat onunla aynı güçte olan Yaganagi buna çok kızdı.Lider olmak için orochi'nin kilidini açıp ondan güç ve yardım diledi.Tam bu sırada Kusanagi yetişti ve onu yakalayıp bir hücreye attı.Orochi,hücredeyken yaganagi'den ona sadakat yemini etmesi ve OROCHİ'nin karşısında ki engel Kusanagi'ler i yok etmek kaydıyla onunla kan ittifakı kurdu.Yaganagi kabul etti ve orochi'nin isteğiyle adını Yagami olarka değiştirdi.Artık tüm yagamiler orochi'yle ortak tı ve kusanagi ler en büyük düşmanıydı.Bu kan davası 1800 yıl devam etti.Son temsilcileri İori ve Kyo olmasına rağmen Kyo'nun böyle bir kasıtı yoktur!FAKAT IORI HER GECE RÜYASINDA KYO YU PARÇALARKEN GÖRÜR KENDİNİ VE OROCHİ GÜCÜ ONUNLA OLDUKÇA YENİLMEZDİR!
IORI KİMDİR ?
Iori üzerindeki Orochi laneti yüzünden diğer tüm Yagamiler gibi 30-40 yaşları arasında ölecek ne yazikki. Ve şu an Iori 30 yaşında. Kendide bunun farkında ve hayatı burnunun dikine yaşıyor, her istediğini yapıyor. En sevdiği şeyler elektro gitar çalmak ve kediler. En çok şiddetten ve Orochi den nefret ediyor. Orochinin üzerindeki hakimiyetini ancak kan paktınaki anlaşmaya uyarsa bozabileceğini düşünüyo o yüzden sadece Kyo'yu yoketmek için yaşıyor. Babasını Saisyu(Kyo'nun babası) Iori 6 yaşındayken gözleri önünde öldürdü. Ama Iori nin pek üzüldüğü söylenemez çünkü dünya sevdiği bir Allah'ın kulu yok. Herkesin ondan korktuğunun farkında hatta maç öncesi Japonca "Benden korktuğunu biliyorum aptal, bu maç kısa sürecek" gibi laflar ediyor! Şimdiye kadar ki takım partnerlerinden Mature ve Vice'ı öldürdü. Billy, Eiji, Ramon, Vanessa ve Seth i dövdü!
peki LEONA
Leona bir Yagami(Iori'nin kızkardeşi yani) ama 97 e kadar haberi yoktu. Goenitz, Leona küçükken babasını öldürdü. Sonra onu ormanda Heidern bulup evlat edindi ve o yüzden soyadı Heidern. Asıl adı Leona Yagami.. _________________ ╬KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım... ╬BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !! ╬HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn ╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK ╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu ╬BeLiRLeMi§TiR ZaTeN
| | 17 Mar 2010, 22:18 | |  | | askan8 Siyah Kuşak Joined: 19 Sep 2008, 07:50 Posts: 300 |  Re: LORİ VE KYO Kof un bir kaç oyununu oynamıştım ama pek bilgim yoktu hikayesi hakkında teşekkürler. _________________
    Hayatım da izlediğim en güzel anime

| | 17 Mar 2010, 22:51 | |  | | kof_delisi Mavi Kuşak Joined: 23 Jul 2009, 13:04 Posts: 111 Location: NEO-GEO CAPCOM |  Re: LORİ VE KYO önemli değil ilgilendiğin için teşekkürler:) _________________ ╬KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım... ╬BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !! ╬HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn ╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK ╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu ╬BeLiRLeMi§TiR ZaTeN
| | 17 Mar 2010, 23:00 | |  | | Slay Kara Kuşak Joined: 11 Aug 2005, 22:45 Posts: 957 Location: Darkhole |  Re: LORİ VE KYO Lori kim ırakta mülteci kampından kaçan iori mi?  başlığı düzeltirsen sevinirim. _________________
PSN ---> MaviSiyah
| | 18 Mar 2010, 01:38 | |  | | kof_delisi Mavi Kuşak Joined: 23 Jul 2009, 13:04 Posts: 111 Location: NEO-GEO CAPCOM |  Re: LORİ VE KYO kardeş oyunu oynarkende lori seç farkettiysen l var başlık büyük olduğu için bu halde _________________ ╬KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım... ╬BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !! ╬HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn ╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK ╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu ╬BeLiRLeMi§TiR ZaTeN
| | 18 Mar 2010, 20:20 | |  | | TwisTeD Kara Kuşak Joined: 24 Oct 2009, 13:16 Posts: 727 Location: Burada |  Re: LORİ VE KYO harika anlatım sağ ol  _________________
"Bilmediğini bilenin arkasından gidin, bilmediğini bilmeyeni uyarın, bilmediğini bilene öğretin, bilmediğini bilmeyenden kaçının." (Conficius)
| | 18 Mar 2010, 22:05 | |  | | Slay Kara Kuşak Joined: 11 Aug 2005, 22:45 Posts: 957 Location: Darkhole |  Re: LORİ VE KYO Arkadaşım o i harfinin büyük hali L değil ben yıllardır KoF oynuyorum anca ateride selpak satan çocuklar Lori diyordu ioriye alakası yok yani  _________________
PSN ---> MaviSiyah
Last edited by Slay on 18 Mar 2010, 23:49, edited 1 time in total.
| | 18 Mar 2010, 23:39 | |  | | murat_kyo Uzman Joined: 01 Mar 2006, 20:17 Posts: 2322 Location: Raccoon City / AnKaRA |  Re: LORİ VE KYO _________________
PSN : muratkyo2009
| | 18 Mar 2010, 23:43 | |  | | SonGokuU Ninja Joined: 23 Aug 2006, 01:09 Posts: 1021 Location: Trabzon,istanbul (Almanya) |  Re: LORİ VE KYO hikaye icin tskler ps2 kof maximum impackt 2 dekiyle ayni.. _________________

ÖNEMLI NOT: Türklerle ugrasmak Güven Özveri Tecrübe Ister!
YA KAN KUSTURURUZ, YA TAM SUSTURURUZ
>>Saygilar<<

| | 19 Mar 2010, 01:16 | |  | | M.P Kara Kuşak Joined: 14 Jan 2010, 18:11 Posts: 830 |  Re: LORİ VE KYO Mature'yle Vice ne zaman, hangi ara öldü? İyi bilirdik halbuki 
| | 19 Mar 2010, 05:21 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|