tyler kardeşim... öncelikle hoşgeldin diyerek sözlerime başliim... bir kof sitesinin yapımcısını görmek güzel... senden böyle bir yazı gelince bütün konuyu baştan sona okudum (4. sayfa hariç o sayfayı açamadım bir türlü)
bir arkadaşımızın kof oyunundaki bosslar hakkında bi sorusu üzerine bir araştırma yaptım... sitenin ismini de vereyim bari... kofteam adlı bi sitede gördüm yazıyı (senin siten mi değil mi bilmiorum... yazarın adı belirtilmediği için bi isim vermedim) hatta daha ayrıntılı bilgi alabilmek adına yardım istemek için bi kaç kere e-mail attım ama cvp alamadım maalesef....
yazıdaki bosslar la ilgili bölümü aldım... "kendi çalışmanmış gibi göstermen" cümlesine de bi anlam getiremedim açıkçası ki zaten sorulduğunda da kendim yazdım da demedim zaten...
TheScorpion wrote:
Ben bunun çıktısını alıp kitap basıyım bari. Hocam bu ne ya. Kendinmi yazdın bunu
blacKnight wrote:
Bööle bi soru sorulunca internetten biraz araştırma yapıp oluşturdum.. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D
Yazının kaynağı sorulduğunda orjinal yazısının bir çevirisi olduğu söyledim ki senin dediğine göre de öyle... Üzerinde yaptığım şey bazı düşük cümleleri düzeltmekti...
Yazının tamamını kendi çalışmam olarak gösterdiğimi sanmıyorum ama topicte yazılanlardan bööle bir izlenim oluşmuşsa üzerinde, senden ve diğer arkadaşlardan özür dilerim... Yapılan emeğe saygısızlık etmek istemem hiç bir zaman....