Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 17:13

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 The King of Fighters Hikayesi [Genel] 
Author Message
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

öncelikle sitenize koyduğunuz Kof öyküsünün pek güzel olmadığını söylemek isterim.Kof efsanesini başltana Orochi öyküsünü 3-5 satırda geçmişken,KoF'un başaşağı gittiği dönemlerdeki NESTS öyküsü üzerinde çok fazla durmuşsunuz.orochi öyküsünün çok daha detaylı ve kaliteli olduğunu düşünüyorum.Ayrıca öykü gördüğüm kadarıyla sadecem game endings e dayanılarak yazılmış bu yüzden çok fazla soru işareti kalmış öyküye dair.Öykü için size birkaç manag ve info okumanızı tavsiye ederim.ama yinede iyi niyetli bir çaılşma!Tebrikler

çeviriler bana ait olduğu için ben cevaplayayım, kof öyküsü pek güzel değil demek saçma olur bunu kaale almadım çünkü atmasyon iş yapmıyoruz biz , bildiğimiz kadarıyla çevirmeye çalışıyoruz arkadaşım yani oraya hiç bilmediğim birşey eklemiyorum ben , goenitz ve rugalın çevirisi gibi bunlarıda galactica phantom (puar's plac e) dan almıştık, yani herhangi birşeyin üzerinde durma gibi bir eğilimimiz olmadı hiç bir zaman , game endingse dayatma gibi bir eğilimimizde yoktu :) herneyse sitede tanıdığım kadarıyla sende bilgili bir arkadaşsın , birazda sen el at dostum güzel bir döküman çıkaralım ortaya ne dersin ?

17 May 2006, 19:32
Profile WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

zevkle seve seve zati orochinagi öyküsünde bunu megolamanlık sanmayın ama bilgi olarak feci düzeydeyim.eğer bu kısmı ben yazarsam eleştirimin kısmen haklı olduğunu görüceksin,ama NESTS öyküsü güzel olmuş lafım yok!

aga sen dediğimi anlamadın herhalde :) beni çevirimin doğruluğu hakkında eleştirebilirsin , beni çevirimin düzgünlüğü hakkında eleştirebilirsin çevirim üstünde istediğin kadar eleştir iyi veya kötü benim için farketmez , eleştiri benim için iyi birşey iyide olsa kötüde olsa insana birşeyler katıyor ama öykünün güzelliği hakkında birşey verememem ben çünkü öykü bana ait değil , sitenin adresini yazdım , sitenin yapımcısı bir kaç arkadaşı sayesinde hikayeleri japoncadan çevirtmiş dertletmiş ve süper bir kaynak sitesi yapmış, bana düşen tek şey onları çevirmek oldu , yani öykünün güzel olup olmamasıyla alakam yok benim :) ya snk yetkililerine söyleyeceksin bunu ya da puar'a özel bir mail hazırlarsın :) birşeyi süper bilip bilmemen eleştiri hakimiyeti getirmiyor malesef :) ben bunu anlatmaya çalıştım , yoksa o haklı bu haksız diye bir dayatma aramıyorum kesinlikle...Ama kabul etki sende çok tembel geçiniyorsun , madem bu kadar şey biliyorsun niye yazmıyorsun be kardeşim , bildiğini paylaşmak kadar güzel birşey varmı ...

17 May 2006, 20:33
Profile WWW
Samuray
Samuray

bazı aşklar kavga ile başlarmış.. gençler msnlerinizi alın birbirinizin bilgilerinizi masaya yatırın birleştirin döküman hazırlayın foruma koyun bilgilendirmekten yanasınız 2 nzide madem bu kadar basit sen bunu yaptın ben bunu böle yaptımı aşsanız artık hadi kolay gele

18 May 2006, 19:01
Profile WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

arakadaşım geçmişte bu forumda açtığım başlıklara baklarsan,orochi öyküsü ve kyo vs iori düşmanlığı hakkında birsürü şey yazıp anlattığımı görürsün?
siteye baktım orochi öyküsü için sadece her oyun kısmınının başında yazan turnuva hakkınndaki bilgiyi yazmışssın o kadar.gerçek faq da tek tek anlatılıyo bub öykü.onu diyorum bende

Kardeş sen beni anlamıyorsun , yazdıkların yorum gibi kalıyor benim bahsettiğim şey döküman oluşturmak , benim bahsettiğim derviş gibi bir hikaye veya kıssadan hisse tarzında bir anlatım değil , seni küçümsemiyorumda bilgili olduğunuda kabul ediyorum ama sen hala kibirli kibirli konuşuyorsun , döküman diyorum ben, ha yaparsın yapmazsın ayrı dava :) birde hala yazdıklarımı eleştiriyorsun :) bende diyorum ki senaryoyu ben yazmadım ayrıca yaptığım çevirileri endingsten anladıysan tebrik ediyorum seni hakkatten inanılmaz bir zekan ve hayal gücün varmış , çünkü çevirileri yaparken ben bile bir sürü şey öğrendim sen hiç okumadan o kadar bilgiyi anlayabildiysen vardır illa ki bi özelliğin...

18 May 2006, 20:58
Profile WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

Location: istanbul,Eminönü Çemberlitaş binbirdirek mahallesi sıpahi han kat5 no 28 :)
Post slm
abı ben bu kadr yazıları okusaydım prf. olurdum abı bu ne ya okuya okuya sıkılsım yıne de elıne :smile:

18 May 2006, 21:31
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

valla black hocam döktürmüşsün helal bravo.... :smile:
ben de yeni bilgiler oğrendim çok saol....

22 May 2006, 02:13
Profile
Uzman
Uzman

valla black hocam döktürmüşsün helal bravo.... :smile:
ben de yeni bilgiler oğrendim çok saol....

Tyler arkadaşımın çevirisidir... Ben sadece onun yazısından alıntı yaptım... Asıl teşekkürü o hakediyor... :smile:

22 May 2006, 06:39
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 97 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next