Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 17:14

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 The King of Fighters Hikayesi [Genel] 
Author Message
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

SENİN YAZDIĞIN KOF 96:
Kof' 96 turnuvasının sponsoru ve sondan bir önceki dövüşçüsü Chizuru Kagura'dır. Orochi gücünün farkında olan Chizuru bu gücü yenmek için eskiden atalarının yaptığı gibi Kyo ve Iori' ye bir teklifle gelir. Bu teklifte bu gücü yalnızca kendilerinin durdurabileceğini açıklar. Ama Kyo ve Iori arasındaki düşmanlık buna engel olur... Turnuva bu şekilde başlar ve Iori' nin Goenitz' i yenmesiyle son bulur. Turnuvanın sonunda Orochi gücü açığa çıkmıştır...
BENİM YAZDIĞIM KOF 96
Rugal in ölümünden bir yıl sonra gizemli bir kişinin sponsorluğunda turnuva bu sefer tüm dünyanın gözleri önünde yapılacaktır.Turnuvaya her zaman katılan takımlar haricinde,Rugal in ölümüyle turnuvaya katılmasına gerek kalmayan Heidern yerine evlatlık kızı Leona ya,Takuma gençlerin önünü açmak için yerini kızı Yuri ye,Iori Rugal in 2 orochi gücü peşindeki uşakları Mature ve Vice ile birlikte,Ryo dan intikam almak için Women team ile kof a katılan Kasumi ve Orochigücünü kendi için isteyen Rugal ve onun şeytani ortakları olmak üzere bir çok yeni katılımcıya sahiptir.
Turnuva öncesi Kyo gizemli bir adamla karşılaşır.Adam kendini Goenitz olarak tanıtır orochi nin tüm düşmanlarının sonunun geldiğini söyler.Bunun üzerine Kyo ve Goenitz dövüşmeye başlar,fakat Goenitz oldukça rahat biçimde Kyo yu alteder çünkü bedenine KONTROL ALTINDA TUTABİLDİĞİ bir Orochi gücü bulundurmaktadır!
Hastaneden çıkan Kyo tunuva öncesinde kendini ve hareketlerini geliştirir.Ve turnuva başlar.Özellikle bu sene tunuvada Iori-Kyo,Bogard-Geese,Sakazaki-Mr.Big&Kasumi düşmanlıkları damgasını vurur.Yine savaşçılar inanılmaz maçlar çıkarır.
Turnuva Iori ve Kyo nun finalde berabere kalmasıyla sonuçlanır.Maç hemen biter bitmez turnuvanın gizemli sponsoru Chizuru,ortaya çıkara ve Kyo yu alıp gider.Bunun üzerine deliye dönen Iori "Kyo yu bana verin!" nidaları eşliğinde seyircileti katletmeye başlar.Onu Ryo,Terry ve Kim Kaphwan durdurmayı çalışır ama nafile.Iori kontrolden çıkmıştır bir kez...
Bu sırada Chizuru Kyo ya Orochi gücünün tekrar açığa çıktığını ve durdurabilecek tek gücün Kusanagi,Yagami ve Kagura ailelerinin ollduğunu söykler.Tabi bu 2 aile arasındaki düşmanlık bu ittifağa izin vermez.Bu sırada tekrar Goenitz tüm düşmanlarını öldürmeye gelmiştir.Chizuru yu kolayca alteder.Kyo ile yaptığı maç ise Kyo nun kendini geliştirmesine rağmen Goenitz galibiyetiyle sonuçlanır.Goenitz in gücü korkunç düzeydedir.Tam Kyo yu öldürücekken Iori çıkagelir ve Goenitz e "KYO YU YANLIZCA BEN ÖLDÜREBİLRİM!!!!!" der ve Goenitz e saldırmaya başalr.bu olay Kyo ve Iori arasında geçici bir ittifaka sebep olur.2si biraya gelerek zorlukla Goenitz i yenip yokederler.,
Savaşın sonunda bu ittafıkın gerçekleşmeyeceğini söyleyen Kyo satdı terk eder.Iori ise Goentiz in sebep olduğu Orochi gücünü hisseder ve Orochi Iori olur ve bilinçsizce en yakınındaki 2 kişi Mature ve Vicwe i öldürür.
Ve turnuva böylece son bulur..

Sence hiç metin okumamışa mı benziyorum?

öncelikle teşekkür ederim arkadaşım , benim demek istediğim tam anlamıyla buydu , yani senaryoları bu şekilde dökümanlaştırmak , en azından türkiyedeki kofçular için güzel bir kaynak olacaktır...ayrıca senin birşey bilmediğini veya okumadığını iddia etmiyorum sadece bildiklerini bu şekilde dökümanlaştırman için birşeyler söylemek istemiştim ama konu farklı yerlere geldi birşekilde , umarım çalışmalarının devamı gelir , şu anda finallerle ugrasiyorum yaza girişte benim çevirileriminde devamı gelecek...

blacKnight wrote:
benimaru nikaido wrote:
valla black hocam döktürmüşsün helal bravo.... :smile:
ben de yeni bilgiler oğrendim çok saol....

Tyler arkadaşımın çevirisidir... Ben sadece onun yazısından alıntı yaptım... Asıl teşekkürü o hakediyor... :smile:

Blacknight kardeşim seninde hakkını yememek lazım , önemli olan paylaşmak sende bunu yaptığına göre bende sana teşekkürü borc bilirim :-)

25 May 2006, 23:07
Profile WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

walla yawww bu hikaye nemiş böle.. oku oku bitmiyo.. ama harbiden de iimiş haa.. güzel hikaye.. hemen çıkartıp ciletleyim bari... :Pp ellerine sağlık

03 Aug 2006, 13:18
Profile
Acemi
Acemi

katılıorm wala super olmus blacKnight hocam... :smile:

09 Sep 2006, 11:01
Profile
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

Hem tyler'a hemde blacKnight'a teşekkür ederim.(yaganagi'yi de unutmamak lazım)

Çok güzel bilgiler olmuş.Hepinize teşekkür ediyorum.İlk kez okuduğum için bu konuyla ilgili bilgileri bir solukta okudum.Diğerleri gibi sonra sonra diye ertelemeden.Teşekkürler...

09 Sep 2006, 16:14
Profile WWW
Acemi
Acemi

20 Oct 2006, 10:26
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

kof çu değilim ama zevkle okudum emeği geçenlerin ellerine sağlık

20 Oct 2006, 11:07
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

çok guzel

14 Dec 2006, 14:52
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

BENCEDE BITMEZ AMA SIKARSAN BITER BABA HAYAT BILE BITIYOR BU NEKI.............

SAYGILAR
CCNP

14 Dec 2006, 18:26
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

bende sf ciyim ama sonuna kadar okudum helal valla...
yalnız bu kyo ve iori neden birbirine kıl...

18 Dec 2006, 19:16
Profile WWW
Acemi
Acemi

selam arkadaşım valla hikayeni bi cırpıda okudum harikaydı.Ama kyo ile iori nin dusmanlıkları nerden geliyor halen bilmiyorum.gelecek koflara ve hikayelere

27 Jan 2007, 20:13
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 97 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next