TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
24 Apr 2008, 04:32
Muratxwq
Kahverengi KuÅŸak
Re: K.O.F.-KYO Türkçe Manga-Bölüm 1-1
[quote="TheScorpion"]Çok güzel bir çalışma. Kof mangalarının Sf mangalarından da fazla ilgi göreceğini düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkürler...[/quote]
Evet güzel çalışma...Ama Street Fıghter mangası kadar iyi değil...Kof Mangaları SF mangalarından fazla ilgi göremez...Çünkü Kof az oynanan bir oyun...Ama yinede devamını bekleriz...Panda'ya teşekkürler...Eline sağlık...Kendisinden Mortal Combat mangasınıda beklediğimizi bildirir,geldiğim gibi giderim...
Last edited by Muratxwq on 26 Sep 2008, 01:07, edited 1 time in total.
25 Apr 2008, 20:56
enony
Siyah KuÅŸak
Re: K.O.F.-KYO Türkçe Manga-Bölüm 1-1
Teşekkürler ilk bölüm için.:-)
29 Aug 2008, 22:18
Sebulba
Kara KuÅŸak
Joined: 31 Jan 2008, 01:30 Posts: 556 Location: Neritya....
[quote="Muratxwq"][quote="TheScorpion"]Çok güzel bir çalışma. Kof mangalarının Sf mangalarından da fazla ilgi göreceğini düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkürler...[/quote]
Evet güzel çalışma...Ama Street Fıghter mangası kadar iyi değil...Kof Mangaları SF mangalarından fazla ilgi göremez...Çünkü Kof az oynanan bir oyun...Ama yinede devamını bekleriz...Panda'ya teşekkürler...Eline sağlık...Kendisinden Mortal Combat mangasınıda beklediğimizi bildirir,geldiğim gibi giderim...[/quote]
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum