1- Öncelikle yamayı uygulamak istediğiniz oyunun rom dosyasının içini bir klasöre çıkarın (extract edin).
2- İndirdiğiniz arşiv dosyanın içinde exe ve/veya bin dosyaları vardır. Bu dosyaları da aynı klasöre çıkarın. Daha sonra exe dosyalarını çalıştırarak ilgili "Browse" seçeneğinden ilgili dosyayı yamayın. [Ör: 232-p1.exe dosyasıyla 232-p1.bin ya da kof97.p1.rom dosyasını yamayın]
3- Daha sonra Klasörün içindeki exe dosyalarını silin ve diğer dosyaları tekrar zipleyin.
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
Last edited by TheScorpion on 09 Mar 2007, 18:14, edited 1 time in total.
26 Nov 2006, 01:50
SonGokuU
Ninja
Joined: 23 Aug 2006, 01:09 Posts: 1021 Location: Trabzon,istanbul (Almanya)
hocam indirecem ama sayfa açılıyo ama hemen TRfighters'a gidiyo.yardım edersen sevinirim.
26 Jan 2007, 12:56
mustilem23
Siyah KuÅŸak
s.a
arkadaslar o yamalar sıteye uploadlı bıraz bekleyın ındırme sayfası cıkacak onunuze onda sorun yokta hepsının bın dosyaları degısık bıde scorpıon sana zahemet sunu bı resımlı anlatabılırmısın yapamdım yav
05 Apr 2007, 16:34
rooney665
Banlandı
birde kardes sunu söyleyeyim bu yamalar her emulatorde olmuyor onu soyleyeyım houba32 yi tavsiye ederim bu yamalr icin
05 Apr 2007, 16:52
kyo87
Kara KuÅŸak
98 de yamaya gerek var mı ? benım bildigim gizli karakterlerin hepsi cıkıyor mesela mame32 k da rugalın evilini secmek isterseniz startı tutulu basıp sececeginiz orochi grubunu da aynı sekilde bu arada bazı karakterlerinde starta basılı utlup secildiginde degişik tarzda dovusuyor hareket bakımından bunu bilenler vardır ama bu yamanınbaska bir adam cıkartacagı varsa bilmiyorum önerk olarak ( kyo terry joe mai billy ...)
ve son olarakta bişey soracagım belki bilenler vardır 3 elemanı sectikten sonra sıralama ekranı gelir oyunda secersiniz elemanlarınızı o sırada starta bastıgımızda yuz ifadereri cıkıyor kimisinde gulumseme kimisinde normal bazende kırmızı surat cıkıyor bunların anlamını bilen var mı ?
_________________ guzel bir kabus mu yoksa kotu bir ruya mı kaderini seç fazla mı sacma oldu
05 Apr 2007, 16:57
rooney665
Banlandı
kyo87 wrote:
98 de yamaya gerek var mı ? benım bildigim gizli karakterlerin hepsi cıkıyor mesela mame32 k da rugalın evilini secmek isterseniz startı tutulu basıp sececeginiz orochi grubunu da aynı sekilde bu arada bazı karakterlerinde starta basılı utlup secildiginde degişik tarzda dovusuyor hareket bakımından bunu bilenler vardır ama bu yamanınbaska bir adam cıkartacagı varsa bilmiyorum önerk olarak ( kyo terry joe mai billy ...) ve son olarakta bişey soracagım belki bilenler vardır 3 elemanı sectikten sonra sıralama ekranı gelir oyunda secersiniz elemanlarınızı o sırada starta bastıgımızda yuz ifadereri cıkıyor kimisinde gulumseme kimisinde normal bazende kırmızı surat cıkıyor bunların anlamını bilen var mı ?
ben cheat i bilmeyenler icin dedim kardes
05 Apr 2007, 17:00
kyo87
Kara KuÅŸak
ben sana bi laf demedim ki zaten sadece acıklama yapmak istedim yoksa benım bilmedigim bir eleman mı var diye sorgulama yapmak istedim yane ii eglenceler ... ve paylasıma devam
ha bu arada sorumun cevabını bilen biri var mı?
_________________ guzel bir kabus mu yoksa kotu bir ruya mı kaderini seç fazla mı sacma oldu
05 Apr 2007, 17:04
rooney665
Banlandı
evet biliyorum o suratlar adamların ne kadar iyi oldugunu gösteriyor mesela seytan rugalda hep kızgındır
05 Apr 2007, 17:18
kyo87
Kara KuÅŸak
demek istedigim bu
su simgeler in anlamı simdi kyo hep kızgın mı ? biraz garip geliyor bana
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum