Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 16:36

Search this topic:
Go to page 1, 2, 3  Next
 The King of Fighters 98 Gizli Karakterler Yaması 
Author Message
Tasarımcı
Tasarımcı

Post The King of Fighters 98 Gizli Karakterler Yaması
Yama Kurulumu:

1- Öncelikle yamayı uygulamak istediğiniz oyunun rom dosyasının içini bir klasöre çıkarın (extract edin).

2- İndirdiğiniz arşiv dosyanın içinde exe ve/veya bin dosyaları vardır. Bu dosyaları da aynı klasöre çıkarın. Daha sonra exe dosyalarını çalıştırarak ilgili "Browse" seçeneğinden ilgili dosyayı yamayın. [Ör: 232-p1.exe dosyasıyla 232-p1.bin ya da kof97.p1.rom dosyasını yamayın]

3- Daha sonra Klasörün içindeki exe dosyalarını silin ve diğer dosyaları tekrar zipleyin.

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

Last edited by TheScorpion on 09 Mar 2007, 18:14, edited 1 time in total.

26 Nov 2006, 01:50
Profile WWW
Ninja
Ninja

Post hata
adresler bende calisyormuyor :(

ÖNEMLI NOT: Türklerle ugrasmak
Güven
Özveri
Tecrübe Ister!

YA KAN KUSTURURUZ, YA TAM SUSTURURUZ

>>Saygilar<<
Image
Image

26 Jan 2007, 02:35
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

hocam indirecem ama sayfa açılıyo ama hemen TRfighters'a gidiyo.yardım edersen sevinirim.

26 Jan 2007, 12:56
Profile YIM WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Post s.a
arkadaslar o yamalar sıteye uploadlı bıraz bekleyın ındırme sayfası cıkacak onunuze onda sorun yokta hepsının bın dosyaları degısık bıde scorpıon sana zahemet sunu bı resımlı anlatabılırmısın :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: yapamdım yav

05 Apr 2007, 16:34
Profile
Banlandı
Banlandı

birde kardes sunu söyleyeyim bu yamalar her emulatorde olmuyor onu soyleyeyım houba32 yi tavsiye ederim bu yamalr icin

05 Apr 2007, 16:52
Profile YIM WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

98 de yamaya gerek var mı ? benım bildigim gizli karakterlerin hepsi cıkıyor mesela mame32 k da rugalın evilini secmek isterseniz startı tutulu basıp sececeginiz orochi grubunu da aynı sekilde bu arada bazı karakterlerinde starta basılı utlup secildiginde degişik tarzda dovusuyor hareket bakımından bunu bilenler vardır ama bu yamanınbaska bir adam cıkartacagı varsa bilmiyorum önerk olarak ( kyo terry joe mai billy ...)
ve son olarakta bişey soracagım belki bilenler vardır 3 elemanı sectikten sonra sıralama ekranı gelir oyunda secersiniz elemanlarınızı o sırada starta bastıgımızda yuz ifadereri cıkıyor kimisinde gulumseme kimisinde normal bazende kırmızı surat cıkıyor bunların anlamını bilen var mı ? :D

05 Apr 2007, 16:57
Profile WWW
Banlandı
Banlandı

98 de yamaya gerek var mı ? benım bildigim gizli karakterlerin hepsi cıkıyor mesela mame32 k da rugalın evilini secmek isterseniz startı tutulu basıp sececeginiz orochi grubunu da aynı sekilde bu arada bazı karakterlerinde starta basılı utlup secildiginde degişik tarzda dovusuyor hareket bakımından bunu bilenler vardır ama bu yamanınbaska bir adam cıkartacagı varsa bilmiyorum önerk olarak ( kyo terry joe mai billy ...)
ve son olarakta bişey soracagım belki bilenler vardır 3 elemanı sectikten sonra sıralama ekranı gelir oyunda secersiniz elemanlarınızı o sırada starta bastıgımızda yuz ifadereri cıkıyor kimisinde gulumseme kimisinde normal bazende kırmızı surat cıkıyor bunların anlamını bilen var mı ? :D

ben cheat i bilmeyenler icin dedim kardes

05 Apr 2007, 17:00
Profile YIM WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

ben sana bi laf demedim ki zaten :D sadece acıklama yapmak istedim yoksa benım bilmedigim bir eleman mı var diye sorgulama yapmak istedim yane ii eglenceler ... ve paylasıma devam
ha bu arada sorumun cevabını bilen biri var mı?

05 Apr 2007, 17:04
Profile WWW
Banlandı
Banlandı

evet biliyorum o suratlar adamların ne kadar iyi oldugunu gösteriyor mesela seytan rugalda hep kızgındır :-)

05 Apr 2007, 17:18
Profile YIM WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Image
su simgeler in anlamı simdi kyo hep kızgın mı ? biraz garip geliyor bana

05 Apr 2007, 17:40
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 21 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next