Biz Oynadığımızı Zannederek Kendimizi Kandırıyormuşuz!
Author
Kahverengi KuÅŸak
Re: Biz Oynadığımızı Zannederek Kendimizi Kandırıyormuşuz!
Bu oyunda hack var kardesim böyle oynanılmaz yumruk atıyo dama havaya uçuyo dikkat ederseniz oyunda böyle bisey yüksek yumruk vurduğunda adam havaya uçuyo gözümle görmeden inanmam böyle bisey yok oyunda
09 Apr 2009, 03:22
prenss
Moderator
gokhan461 wrote:
abi bizide küçümsemeyin mesela ben god of war ve resindet evil da çok çok iyi oldumu düşünüyorum istediğin yabancı gelsin :)
küçümsemek değil kardeşim hatta dedim orda türklerdede illaki böle oynuyan vardır diye
Last edited by prenss on 09 Apr 2009, 13:45, edited 1 time in total.
09 Apr 2009, 13:02
vandetta00
Moderator
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
KİTANA wrote:
Bu oyunda hack var kardesim böyle oynanılmaz yumruk atıyo dama havaya uçuyo dikkat ederseniz oyunda böyle bisey yüksek yumruk vurduğunda adam havaya uçuyo gözümle görmeden inanmam böyle bisey yok oyunda
>>>İnanmaya bilirsin; ama "Böyle bir şey yok" diye idda edemezsin... Yapamamış veya görmemiş olabirsin, sadece birebir şahit olmadığın için "Böyle bir şey yok, bu oynda hack var." gibi kesin bir şey söyleyemezsin.
arkadaşlar gerkekyok gerilmeye bende yapıom onları mugen versionlarda çok kolay oluo o ama ben okadar çok yapamıom yarı canı götüre biliom zaten fazlada oynayamıom 1-2 saatte okadar ustalaştım öle hep oynasam o mugende bende yaparım
_________________ Beyblade severler forumu link için pM yada türkçesi ile ö.m. at
A O G T ne? diceksiniz
Army Of God Team...
10 Apr 2009, 13:00
gokhan461
Ninja
prens kanka yok ben senin dediğini anladım zaten de hani bizde iyiyiz diyorum sende biliyorum çok iyi bir dmc oyuncususun :)
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
10 Apr 2009, 14:34
prenss
Moderator
evet dmc süper oyun herşeyini bilirim tşkler
10 Apr 2009, 14:37
WeRdeR_WeReMeM
Beyaz KuÅŸak
bu oynayış şimdi oyunu bilmekmi ?? adamı yatırıyor köşeye geberene kadar aynı hareket bu oyunu bilmkse ben imba proyum
10 Apr 2009, 15:26
gokhan461
Ninja
evet bu işin tekniği bence oynanış değil eğer amaç yenmekse teknik süper ama görsellikse bir işe yaramaz
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
10 Apr 2009, 15:33
thedarktower
Saiyan
Bence bu iyi bir oyuncu olduğunu göstermez.Hep aynı hareketle köşeye sıkıştırıp öldürmek,bence sadece ezberci mantığı.Çok sağlam videolar var youtube'da bir ara veririm.Adamın biri lui kang le bütün hareketleri yaparak öldürüyor neredeyse ve müthiş bir görsellik oluyor.Asıl ustalık aynı hareketleri yaparak öldürmekten ziyade değişen rakibe göre hareketlerle onu öldürmektir bence.Bu arada paylaşım için sağolasın
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum