mortal kombat 4 - reiko - hilesiz 26 hit
dün de mortal kombat 4 ile ilgili bir başlık açmıştım ne yapayım seviyorum bu oyunu bu videoda reiko ile goro'ya 26 hit yaptım.gerçi bir ara 29 yapmıştım ama kaydetme imkanım olmamıştı.hile yok dedim ama umarım kıyafet değiştirmek hile sayılmaz.
(mk4 de start'a basılıyken herhangi bir tuşa basarsanız üzerinde olduğunuz karakter resmi döner.bu kıyafetinin değiştiğini gösterir.bununla bereber silahı da değişir)
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
oyle kombomu olur yaw bende bi heyecanla actım videoyu. Kılıcla dalıyor. Bende reiko gorunce dedim su bizim 2DD komboyumu buldular .... Yakın zamanda koyarım onu bakın combo nasıl olur
Re:
RoLaTiviTy wrote:
oyle kombomu olur yaw bende bi heyecanla actım videoyu. Kılıcla dalıyor. Bende reiko gorunce dedim su bizim 2DD komboyumu buldular .... Yakın zamanda koyarım onu bakın combo nasıl olur
combo yazıorsa combodur
aynı şeyi liu kang ilede yapamazmıyız
_________________ And the waters ofBodom turn abloodshade of red As theChildren Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum